2777
2789

دوستان نتم ایرانسله هیچی نمیشه از گوگل پلی دانلود کرد 

رو نت همراه اول میشه اما ایرانسل نه 

کی ایرانسل داره مثله من نمیتونه دانلود کنه 

لطفا بگید نمیدونم مشکل چیه

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

میشه که 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

میشه که

واسه من نمیشه چرا پس

اولش ک رفع فیل تر کرده بودند میشد الان نمیشه هیچی دان کنم با ایرانسل کلافه ام اصلا

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من نمیشه چرا پساولش ک رفع فیل تر کرده بودند میشد الان نمیشه هیچی دان کنم با ایرانسل کلافه ام اص ...

نمی‌دونم گل

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه خاموش روشن بکن سیمکارتتو