پس من پاس میدم به خودشون و میگم این ها افکار شماست نه واقعیت من😂😂میتونید بگید بدون اینکه من ناراحت شم😊☺️افکار تو افکار توعه افکار من افکار من.. من مستقل از تو میتونم فکر کنم باورها و ارزش های متفاوتی دارم انتقاد تو از شخصیت و رفتار من چیزیو تغییر نمیده چون من اصلا قرار نیست عمل کنم بهش واکنشی نشون بدم میزارم انتقاد کنی راحت باشی ولی من عبور میکنم و اون که خودم میدونم درسته درونی سازی میکنم😉😉😉حالا بگو و ببین چطور با نفس عمیق و ارامش و بی تفاوتی رد میشم مبزارم پای قضاوت گری تو انسان سالم قضاوت و پرخاشگری نداره اگر قرار بر قضاوت باشه خداوند تنها قضاوت کننده هست.. و ازونجایی که تو عقل و اگاهی منو نداری پس انتقاد پذیرفته نیست بی تفاوت هستم 🤕
فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه
طلاق می گرفتم چون کسی که بهم خیانت و توهین کنه و از خونه بیرونم کنه و من بخوام برگردم خودمو بیشتر تحقیر میکنم و اون هم با من بدتر از قبل میکنه که حقمه اینکه مهر طلاق بیاد تو شناسنامه بدتر از اینکه یکی بهت خیانت کنه یا نخوادت ولی تو هم چنان پاپیچش باشی ؟؟؟تازه میگی چی کار کنم مگه قراره چه قدر زندگی کنی که اونم با دستای خودت خراب شه جای این حرفا درمان شو از آدم هایی که آگاهن کمک بگیر و جدا شو تمرکزت رو بزار روی خودت یعنی چی که نمیخوام زندگیم نابود شه زندگی که بهت خیانت و توهین و خیانت میشه نابود شدن داره اخه؟