2777
2789

من تو فکر ازدواح با ۲۵سال اختلافم 

ولی فکر نکنم خوب باشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو فکر ازدواح با ۲۵سال اختلافم ولی فکر نکنم خوب باشه

چندسالته عزیزدلم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چندشهههههههههخوابیدن. پیش ی مرد چروک و آویزون اه اه اه🤢🤮

پیرمرد و چروک نیست🥲🤣🤣🤣

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دوست خواهرم ۳۸ سالشه شوهرش ۷۲ البته بگم شوهرش فوق العاده خوشتیپ خوش بوووو قد بلندددد جوووون خونشونم تو برج دو تا کارگر داره یه بچه اورده بچه پرستار شبانه روزی داره دختره لکسوس داره پول یع پراید نداشت 

خیلی ازدواج برا بعضیا سخت شده متاسفانه مثل من ۳۵سالمه و تو جای خیلی کوچیکه زندگی میکنم و اینجا همسنوسالام دنبال عروس میگردن برا پسراشون یا ب فکر جهاز هستن برا دختراشون 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

چند سالشه

سن خودمو و اونو نمیتونم بگم🙏