2777
2789
عنوان

میخوام گوشفیل درست کنم😋

187 بازدید | 11 پست

سلام نماز و روزه همگی قبول درگاه حق باشه 

خوشگلا میگم من گوشفیل درست میکنم اولاش خیلییی خوبه قشنگ پف میکنه و خوب درمیاد اما اخریا رو که میخوام سرخ کنم دیگه پف ندارن و نازکن چیکارشون کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مواد میمونه بخاطر اونه و بکینگ پودرت شاید خوب نیس

توی شیرجوش سرخش میکنم که هم شناور باشه و خوب سرخ شه هم روغن کمتری مصرفرشه بخاطر همین طول میکشه یکم موادش میمونه ینی بخاطر همونه؟!

بخاطر بکینگ پودر نیست چون هم تازه گرفتم هم اولاش خوب درمیاد

توی شیرجوش سرخش میکنم که هم شناور باشه و خوب سرخ شه هم روغن کمتری مصرفرشه بخاطر همین طول میکشه یکم م ...

اره دیگ مواد ک درس میکنی خیلی نباید بمونه 

تو ی قابلمه کوچیک سرخ کن ک حجم بیشتری بتونی بریزی

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

اسی طرز تهیشو بگو لطفا

خودم از گوگل میگیرم حقیقتا اندازه هاشو دقیق یادم نیست😂

ولی اول شربتشو آماده میکنی یه لیوان اب و دولیوان شکر میزاری قشنگگگ غلیظ بشه بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه میکنی گلوکزم اگه داشتی بزن چون باعث میشه گوشفیلهات نرم نشه وقتی میزاریش توی شربت

بعدم تخم مرغ و روغن و شیر و قاطی میکنی و درنهایت آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنی 

بعد ورزش میدی که چسبندگیش از بین بره فک کنم یکم باید بزاری استراحت کنه بعد با وردنه نازکش میکنی و برشش مبزنی و سرخش میکنی

خودم از گوگل میگیرم حقیقتا اندازه هاشو دقیق یادم نیست😂ولی اول شربتشو آماده میکنی یه لیوان اب و دولی ...

قربونت برم اسی جوونم خوش قلب مرسی ازت 

زحمت کشیدی 😅❤️🙏😘😘