2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از تظاهر کردن😭😔

165 بازدید | 6 پست

از اینکه خودمو خوشحال نشون بدم

ازینکه بی نیاز نشون بدم

خسته ام از اینکه نشون بدم خونواده ی خوبی دارم

خسته ام از قوی نشون دادن خودم در حالیکه محتاج محبت پدر بودم

خسته ام از بی تفاوتی نسبت به کسی که دوسم نداره

کاش می مردم

کاش همه چی تموم میشد

دیگه نمی کشم دیگه خسته ام😭😭😭

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

کاش منم اینقد تظاهر نمیکردم تو زندگی کاش منم یه جایی خسته شم و اعتراض کنم  و داد بزنم هرچقدم مرد باشی  نمیتونی یه زنو خوشبخت کنی  چون مرد بودن ب پول زیاد و بریز و بپاش نیس باید کنارت خودم باشم  دلم کنارت اروم باشه حالم خوب باشه ن لباس و خوراکم 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

منم همین طور اما چاره ای ندارم دور و برم پر ادم فضول و بد که منتظرند یک سوژه از زندگیت گیر بیارند ساعتها غیبت کنند 

نمیدانم چرا زندگی بعضیا پر سختی و امتحان بعضیا انقدر بیکار و خوش اند سرشون تو زندگی بقیه است

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم اینقد تظاهر نمیکردم تو زندگی کاش منم یه جایی خسته شم و اعتراض کنم و داد بزنم هرچقدم مرد باش ...

😭😭😭

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بجای اینکه به دیگرون نشون بدی قوی هستی، به خودت بقبولون.

قطعا قوی هستی که میتونی ادای قوی بودن رو دربیاری

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بجای اینکه به دیگرون نشون بدی قوی هستی، به خودت بقبولون. قطعا قوی هستی که میتونی ادای قوی بودن رو در ...

اگه بودم کم نمیاوردم

اگه بودم کم نمیاوردم

قوی هستی، ولی کمی خسته‌ای، همه گاهی خسته میشن، حتی قویترین آدما، و این دلیل بر ضعف نیست

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای