2777
2789
عنوان

رنگ مو یا کلاه گیس

106 بازدید | 11 پست

برای تغییر و تحول تو چند مراسم طی یک سال ترجیح میدید موهاتون رنگ کنید یا کلاه گیس طبیعی بزارید ؟ 

سایتی میشناسید کلاه گیس با قیمت مناسب داشته باشه ؟ 

کلاه گیس هررررر کاری کنید طبیعی نیست که 

چه کاریه 

رنگ کن خب 

کلاه گیس گرون تر درمیاد😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ چیزی نیس ک ادم برا بار اول بخواد بدون ریسک بزاره چون یوقت ب ادم نیاد یا اون رنگی ک میخوای در نیاد یا موها خراب بشه و بسوزونه ارایشگر برای رنگ چندبار باید بزاری ک دستت بیاد چ رنگی ب رنگ پوستت میاد بعد بزاری ولی اسپری رنگ ۲۴ ساعته هست تو لوازم ارایشیا و شامپو رنگم هست میتونی با اونا امتحان کنی البته اگه وقت داری 

کلاه گیس هررررر کاری کنید طبیعی نیست که چه کاریه رنگ کن خب کلاه گیس گرون تر درمیاد😂

نه کلاه گیس دقیقا اندازه رنگ سرم در میاد موهام بلنده تا پایین کمر .

چندسال پیش دختر عمم یه کلاه گیس هایی داشت طبیعی هیچکس تشخیص نمی‌داد 

رنگ چیزی نیس ک ادم برا بار اول بخواد بدون ریسک بزاره چون یوقت ب ادم نیاد یا اون رنگی ک میخوای در نیا ...

اسپری رنگ یکبار گرفتم بی کیفیت بود با دست پاک میشد شما استفاده کردی بدونم کدوم مارک خوبه ؟

اسپری رنگ یکبار گرفتم بی کیفیت بود با دست پاک میشد شما استفاده کردی بدونم کدوم مارک خوبه ؟

ن من استفاده نکردم اما برای اولین بار ک رنگ گزاشتم برای عروسیم بود ارایشگر دورازجونت خر ورداشت موهامو مش دراورد مثل قدیمی ها بخاطر همین میگم اگه اولین بارته رنگ امتحان نکن برا مجالس 

بعدم موی مشکی و بلند الان مد شده و خیلی قشنگه ارایشگرا برا اینکه خودشون پول بیاد تو جیبشون میگن رنگ مده 

نه کلاه گیس دقیقا اندازه رنگ سرم در میاد موهام بلنده تا پایین کمر .چندسال پیش دختر عمم یه کلاه گیس ه ...

میگم که هزینش یکیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...