2777
2789
عنوان

غربال گری

52 بازدید | 6 پست

سلام ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین دریغ نکنین. من تهرانم . ۲۱ام برام غربالگری آنتی نوشته دکتر ، الان هر سونوگرافی زنگ میزنم یک و نیم به بالا میگیرن و بیمه هم قبول نمیکنه. بیمارستان مردم گفت بابیمه تکمیلیت رایگانه سونو ک میترسم جوابش چرت و پرتی دربیاد .

نگارازما زنگ زدم میگه ۱۱۰۰ بابیمه تامین ۵۵۰ !!! آخه همه جامیگن بیمه قبول نمیکنه ک

حالابماندگفتم خب نوبت بده گفت پره برا ۲۱ام . 

الان من چیکارکنم.اگه قبل یا بعد تاریخ نسخه بخوام برم قبول می‌کنه سونوگرافی نسخه رو؟ مثلا ۲۰ ام قبلش یا ۲۳ ام بعدش نسخه قابل قبوله؟

من غصه را شادی کنم...

غربالگری ها رو هیچ جا بیمه پایه قبول نمیکنه مگر تکمیلی داشته باشی حتما هم سروقت برو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غربالگری ها رو هیچ جا بیمه پایه قبول نمیکنه مگر تکمیلی داشته باشی حتما هم سروقت برو

تکمیلی دارم اتفاقا ولی هرسونویی زنگ زدم گفتن قبول نمیکنه فلان

من غصه را شادی کنم...
واقعا؟ نمیگن از نسخه گذشته فلان

نسخه ها تا دوماه اعتبار داره حتما همون روز نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تکمیلی دارم اتفاقا ولی هرسونویی زنگ زدم گفتن قبول نمیکنه فلان

بعضیا قبول میکنن دیگه باید بپرسی ولی سر همون تایمی ک دکترت گفته برو

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن