2777
2789
از نظر من ازدواج مجدد با بچه اشتباههتا کی بچه باید تاوان خودخواهی والدینش رو بدهیکبار بخاطر خودخواهی ...

اه باز قضاوت شروع شد ولمون کنید ما یزیدهستیم دلمون برای بچه نمیسوزه شما خوبید هرکس جداشد سرشو میزاره زمین میمیره دیگه نباید ازدواج کنه عاشق بشه بس من اگه خودخواه بودم بچه رو میدادم به پدرشو وخانواده پدری ولی بچه رو برای همیشه گرفتم خواستگارمم با بچه ام هیچ مشکلی نداره کلی هم بهش محبت میکنه تابا کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن زندگی زن جوون با بچه کوچیک تواین جامعه سخته هرچقدرم قوی باشی ی مردکنارت نباشه کم مییاری

اتفاقا همه این بچه ها دچار بحران میشنکدوم نامادری و ناپدری بچه زن یا شوهرشو دوست دارهوالا والدین بچ ...

چی بگم والا فعلا که پسرا هم بیشتر دنبال کیس مطلقه هستن تا مجرد حتی برا ازدواج 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمم چ ربطی ب ازدواج دومت داره این موضوع؟،مگه گناه کردی ک ازدواج کردی یا خلاف کردی ک جدا شدی؟

نه خوب بلاخره شرایطم خاص همین که بچه امو قبول میکنه خودش کلی ارزش داره الانم سکه گرون نمیخوام سخت بگیرم 

اه باز قضاوت شروع شد ولمون کنید ما یزیدهستیم دلمون برای بچه نمیسوزه شما خوبید هرکس جداشد سرشو میزاره ...

خاستگاره اگه مجرده ، ببین مادر یا خانواده اش حتما راضی ب این ازدواج باشن ها

با پسر مجرد بدون رضایت والدینش ازدواج نکن ک ۲روز بعد همون پسر ،حرف والدینشو تکرار میکنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چرا؟😐

از پسرا بپرس

در کل نگاه کن شانس ازدواج برا مطلقه ها بیشتره تا مجردا شاید چون پسرا فکر میکنم طرف تجربه داره یا کم توقعه 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

دیگه گذاشت طرز تفکر شما ک بگن نمیدیمالان همه مزدا میدونن احتمال طلاق ۵۰درصده و خانوم ها هم تا عدد اخ ...

اتفاقا اون قانون دهه هشتاد بود که مهریه الزام و زندان داشت و مردا به خاطر اعتقادات مذهبی و توان اقتصادی و... میدادن. چرا برعکس میگید؟

خانواده پسر قبول میکنن دخترشون رسما برده بشه و از تمام حقوق اولیه، حتی ولایت بچه خودش محروم بشه یا فقط به همون یه حق زن که میرسه یاد پنجاه درصد طلاق میفتن؟ کسی که اینقدر بلاتکلیف و بیشرفه اصلا ارزش وصلت که هیچی، ارزش بیشتر از یه بار جواب دادنم نداره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اه باز قضاوت شروع شد ولمون کنید ما یزیدهستیم دلمون برای بچه نمیسوزه شما خوبید هرکس جداشد سرشو میزاره ...

خوب کاری میکنی

همسر الان منم عاشق بچه هامه بخدا قسم راستش پسرکوچیکمه میمیره واسش یعنی

واسه جفتشونم جدا جدا خونه خریده میگه بزرگ شن بفروشن کار راه بندازن والا از باباشون بهتره

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

از پسرا بپرسدر کل نگاه کن شانس ازدواج برا مطلقه ها بیشتره تا مجردا شاید چون پسرا فکر میکنم طرف تجربه ...

نمیدونم ندیدم اطرافم، فقط پسرخاله‌م بود که خانومش تو عقد جدا شده بود

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

بچه من کلا ۱۶ماهشه

خب فک نکنم پذیرش ناپدریش سخت باشه براش چون بهش عادت میکنه

مگه قراره بده که در توانش باشه؟ شما یه بار سابقه طلاق دارید از قبلی مهریه کامل گرفتید که از این بگیر ...

نه عزیزم خودش میگه اتفاق خبر نمیکنه چیزی باشه که از پس پرداختش بتونم بربیام برای من اصلا مهم نیست از طلاق قبلی هیچی نگرفتم نفقه بچه هم نمیده جه برسه مهریه