2777
2789
عنوان

بچه ها کالا برگ

131 بازدید | 9 پست

تا دهک ۳رو دادن گفتن که ۵ روز به ۵روز بقیه رو مین یعنی مایی ک یارانمون ۳۰۰ هست ۱۵ روز بعد میدن درسته؟ کسی با یارانه ۳۰۰تومنی امروز کالا برگ گدفت

اقایون درخواست ندن که فحش نوش جان میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دهک سه رو از هفدهم میدن تا بیست و یکم دهک های بعدی از بیست و دوم

یعنی حتما باید تو اون تایم بگیریم؟؟؟؟ بعدا نمیشه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بیشتر ببینید
تا دهک سه رو از هفدهم میدن تا بیست و یکم دهک های بعدی از بیست و دوم

نه بابا نمیدونی اطلاع اشتباه نده دادن کل دهک ۳رو پدرشوهرم گرفت امروز

اقایون درخواست ندن که فحش نوش جان میکنن 

منم از این کالابرگ ها هیچ اطلاعی ندارم‌ .اونایی که ماهی ۳۰۰میگیرن کدوم دهک محسوب میشن؟، و تو کالابرگ برا همه یکسانه؟ و چیا میدن. 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
منم از این کالابرگ ها هیچ اطلاعی ندارم‌ .اونایی که ماهی ۳۰۰میگیرن کدوم دهک محسوب میشن؟، و تو کالابرگ ...

دهک یک تا سه یارانه 400 تومنی میگیرن 

بقیه 300 تومنی 

اونایی که یارانه 400 تومنی میگیرن کالابرگ شون 500 تومنی هست 

اونایی که یارانه شون 300 تومنی هست کالا برگ شون 350 تومنی هست 

دهک یک تا سه یارانه 400 تومنی میگیرن بقیه 300 تومنی اونایی که یارانه 400 تومنی میگیرن کالابرگ شون 50 ...

ممنون عزیزم. حالا این ۳۵۰ رو کی میدن؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم