2777
2789
عنوان

واریکوسل گرید ۱

23558 بازدید | 80 پست

کسی اینجا هست شوهرش واریکوسل نوع یک رو داشته باشه ؟ دکتر به شوهرم دارو داد و گفت نیازی به عمل نیست ‌، بنظرتون خوب میشه با دارو ؟؟

اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همین جوره گفته عمل نمیخواد  ولی با دارو هم جواب نگرفتیم . گفت ای وی اف

اوووف خدا 

اتفاقا توی نامه ای که واسه دکترم نوشت ‌ ، توصیه کرده به iui  .

باید چه مدت دارو مصرف کنه تا بعدش واسه iui اقدام کنم ؟ شوهر شما چه مدت داره دارو مصرف میکنه ؟

گرید 1 چون کمه بله ممکنه خوب بشه 

وزرش کنن 

لباس تنگ نپوشن 

ماساژ بدید با روغن 

وزنشون اگر زیاده کن کنن

اگر کبد چرب دارن رفعش کنید 

میتونید زلو هم بندازید تو گریدهای پایین جواب میده

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

همسر منم همینطور بود ولی ما برای احتیاط عمل کردیم.

همسرم بعد از عمل خیلی بهتر شد

من یک بار باردار شدم به محض تموم شدن دوره نقاهتش ولی خب سقط شد

از اون ماه تا الان ۸ماهه که منتظرم و هنوز خدا نخواسته باردار شم

ولی مطمئن باش که خوب میشه با دارو

اوووف خدا  اتفاقا توی نامه ای که واسه دکترم نوشت ‌ ، توصیه کرده به iui  . باید چه مدت دا ...

اگر بالای 10 هزار اسپرم خوب با حرکت خوب دارن برای iui خوبه 

برای ای وی اف که تعداد پایین هم باشه میشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
اوووف خدا  اتفاقا توی نامه ای که واسه دکترم نوشت ‌ ، توصیه کرده به iui  . باید چه مدت دا ...

منم این ماه دیگه دکتر فرستاد که آی یو آی کنم ولی به اچ ام جی حساسیت نشون دادمو آی یو آی و آی وی اف کلا کنسل شد. طبیعی اقدام کردیم

دو روز دیگه موعدمه منتظرم ببینم باردار هستم یا نه

ماساژ دادن ضرر نداره ؟ اخه انگار باعث گرما میشه

ماساژ دادن موجب جریان خون میشه و برای رفع واریکسل خوبه