2777
2789

سلام من چندروز پیش یه جفت گوشواره خریدم بدون اجرت ، ولی اجرتشو باهام ۹درصد حساب کرد، گفت ۷درصد اجرت کاره ۳ درصدم سود خودم😐 یسریا میگن چون بدون اجرت بوده نباید ۳درصدو میگرفته ،، یسریا میگن سوو خودشونو برمیدارن 

نمیدونم چکار کنم😭 تازه طلاشم تو خالیه

بنظر شما باید فقط همون ۷درصدو میگرفته؟  برم سراغش؟

اره فقط ۷ درصدو باید میگرفته

من تازه بعضی وقتا باهام ۵ونیم ۶ هم حساب میکنه چون میشناسه منو

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست دو بوده؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

ولی فکر میکنم سود خودش رو باید میگرفت یعنی3درصد. 

و اجرت رو نباید میگرفت . چون اجرت رو فقط وقتی که طلای نو میخری میگیرن .

وگرنه خودت داری میگی بدون اجرت یا کم اجرت که دیگه نباید 7درصد اجرت میگرفت یا کمتر میگرفت یا اصلا نباید میگرفت

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

طلای بدون اجرت وجود نداره

دست دو هست ک کم اجرته و اونم رو ۵ درصده اجرته رو به بالا

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

ولی فکر میکنم سود خودش رو باید میگرفت یعنی3درصد. و اجرت رو نباید میگرفت . چون اجرت رو فقط وقتی که طل ...

چون من  دستبند خریده بودم 9درصد حساب کرد کلا . اونم نو بود

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

بهتره از طلا فروش های اطراف بپرسی چنین طلایی خریدی ولی نگی از کی خریدم مثلا بگی از شهر اطراف خریدی چطور محاسبه میشه 

و اگر دیدی چیزی غیر گفتن که سود تو درش هست حتما برو سراغش

منم یه بار اینطوری شدم، عجله داشتم دستبندم رو گفت هفت درصد سود، منم خریدم تو خونه حساب کردم دیدم بیشتر شد درصدش، زنگ زدم گفت ۷ درصد هم اجرت داشت که جمعا شده بود ۱۴ درصد، منم عصبانی شدم گفتم شما گفتی هفت درصد میدونستم ۱۴ درصده نمی‌خریدم، الان میام پس میدم، گفت دیگه فاکتور شده اگه پس بدی باید سه درصد همینطور بدی 😏

خانوما طلا بدون اجرت بوده  بهش زنگ زدیم ‌مرده خودش هول شد گفت ما طلاهای بدون اجرتمونو همون ۷درصد حساب میکنیم  اگه نو باشه ۹درصد حساب میکنیم بیاید مغازه حساب و کتاب کنیم

عزیزم ما طلا میگیریم ۲ درصد!!!!

بدون اجرت یعنی بدون اجرت

یعنی چی اجرت خود کاره؟مگه طلا نوعه

وقتی میخاین همونجا با ماشین حساب خودتون هم حساب کنین خب

اردبیل مارالی🥲✨️