2777
2789
عنوان

وضع خراب من💔

127 بازدید | 2 پست

بچه‌ ها من مدتیه باردارم همه چیم بهم ریخته اخلاقم انقد بد شده سر کوچکترین چیزا بحث میکنم گریه میکنم خود زنی میکنم انقد وضعم خرابه که واقعا فک میکنم دیوونه شدم با شوهرم همش بحث میکنم این سه چهار روز شوهرم نبود من رفتم خونه مامانم دیشب سر یه موضوع الکی با مامانم بحث کردم و باهاش خیلی بد صحبت کردم بعد اون بخاطر من که عین دیوونه ها شده بودم گریه میکرد صبح زود پا شدم بیام هر چی گفت بیا صبحانه بخور نخوردم

میخواستم بیام دوباره به گریه افتاد که انقد منو اذیت میکنی و... از این حرفا از وقتی اومدم حالم خیلی بده بخدا قرآن دست خودم نیس انقد وضعم خرابه که کم مونده خومو و بچمو بکشم 

بگین بهم چیکار کنم یه راه حل بزارین جلوم جز دردودل کردن اینجا جاییو ندارم همش فکرم درگیر مامانمه از يه طرف حال خودمم خوب نیس خیلی عصبی ام

اگر میتونی برو پیش ماما و مشاور باهات صحبت میکنن راهنماییت میکنن

سعی کن آهنگ گوش بدی کتاب بخونی

الان تو دوره ای هستی که سرت باید با کتاب تربیت فرزندان سرگرم بشه که بعدا از پس بچت بر بیای خودت رو سرگرم کن تا اعصابت آروم بمونه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بارداری همینه اینقدر هورمون هات قاطی میشن که نگو

گریه آرومت میکنه بیشتر با نی نی صحبت کن و با آرامش باهاش حرف بزن ، اعتقادت رو نمیدونم اما اگر دوست داشتی نماز و قرآن خیلی روح آدمی رو آروم میکنه، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.