2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گرفتم بسیار بد استضرر های مادی و معنوی زیادی خواهد داشت حتما ترک کنیدسوره مریم آیه ۷۷

مرسی عزیز دلم ❤️

حالا که بد اومده دعا کن مشکلم حل بشه ، دارم دیوونه میشم😔

مرسی عزیز دلم ❤️حالا که بد اومده دعا کن مشکلم حل بشه ، دارم دیوونه میشم😔

نماز استغاثه به امام زمان دو رکعته مثل نماز صبح

تهش یه دعای کوتاه داره تو مفاتیحه

بخونی عالیه

نتونستی صلوات هدیه بده به مادر امام زمان عج و بگو واسطه بشه پسر به حرف مادر گوش میده ان شاءالله حل بشه

برا منم میشه بگیره؟🙏🏻

سوره مبارکه محمد آیه ۲۰
وَيَقُولُ ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَوۡلَا نُزِّلَتۡ سُورَةٞۖ فَإِذَآ أُنزِلَتۡ سُورَةٞ مُّحۡكَمَةٞ وَذُكِرَ فِيهَا ٱلۡقِتَالُۙ رَأَيۡتَ ٱلَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٞ يَنظُرُونَ إِلَيۡكَ نَظَرَ ٱلۡمَغۡشِيِّ عَلَيۡهِ مِنَ ٱلۡمَوۡتِۖ فَأَوۡلَىٰ لَهُمۡ

جواب استخاره:
بد است دچار افرادی می شوید که بهیچ وجه صراطی مستقیم نیستند و شما هر کاری کنید آنها حرف خودشان را می زنند ترک شود.  

نماز استغاثه به امام زمان دو رکعته مثل نماز صبحتهش یه دعای کوتاه داره تو مفاتیحهبخونی عالیهنتونستی ص ...

هر راهی رو بگی رفتم بخدا ، نمیدونم چرا اینجوری شده آخه 😔😔💔💔 اصلا انگار هیچ خبری نیس 

ولی من نا امید نمیشم ، میدونم که خدا یه راهی رو برام میزاره🤲🏻🍀

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز