2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمک

232 بازدید | 49 پست

برادرم ۲۴ سالشه

لیسانس تموم نکرده هنوز 

سر کار نمیره که حداقل بفهمه پول دراوردن چیه

یه بار میگه میرم خارج نزدیک ۵۰ تومن پول مشاور و زبان دادیم دلار شده ۱۰۰ تومن گیر داده به بابام که خونتون بفروشین منو بفرستین خارج یعنی بابام بره مستاجری که اون بره درس بخونه 

باز پشیمون شده که خونتون بفروشین ماشین خارجی برام بخرین یه بار میگه برام شغل راه بندازین بابام میگه خب انتخاب کن برو دنبال مجوز ما کمک می‌کنیم هیچکار نمیکنه همش طلبکاره

نه درس تموم کرده نه دنبال کار میره هر روز پدر مادرم اذیت میکنه

بعد شغل هایی که می‌خواد صرافی ۲۵ میلیارد پول می‌خواد، طلافروشی که ۲۰ میلیارد سرمایه می‌خواد میگه برام کارخانه بزنین شرکت بزنید خب بچه نفهم تو هزار تومن در آوردی که بفهمی چجوری این همه سرمایه بدن دستت بعد حتی اینا رو هم پیگیری نمیکنه که بره مجوز بگیره فقط طلبکاره

ماهی ۱۰ تومن بهش پول میدن براش ماشین پرشیا خریدن گوشی ایفون خریدن میگه اینا رو که همه دارن دیشب برگشته میگه منو تو قبر بذارید بعد برام خرج میکنید

از یه پدر مادر بازنشسته که کل سرمایشون یه خونست ۱۸ تومن قسط دارن و یه ماشین چینی چه توقعی داره ؟ با همین وضع بابام بیچاره با پول های بازنشستگی خودش و مامانم و وام داره کم کم پول جمع میکنه یه واحد کوچیک براش بگیره چیکارش کنیم 

بابام هم چند بار زیرپوستی داره میگه هر کدوم از بچه ها پول دارن ۲-۳ میلیارد بدن دهن اینو ببندم من دو دونگ خونه میزنم به نامشون

منظورش هم من و شوهرمیم ما تازه ماشینمون عوض کردیم یه واحد داریم و یکم طلا توقع دارن من بفروشم تقدیمشون کنم

بعد مگه من میتونم پول پس بگیرم یا پدر مادر از خونه بیرون کنم یا اصلا توان اینو دارم که بخاطر برادرم از ۲ میلیارد پول که شوهرم با بدبختی در میاره بگذرم طلا و ماشین بفروشم بدم که دهن اون بسته بسه

هیچ کاری براش نکنید

خیلی جدی با پدرت صحبت کن چه وضعیه

این دوروز دیگه همه چیز یاد میگیره عرق مواد و..

بعدم شلوارش رو نمیتونه بکشه از بس بابات حمایتش کرده

مفت خوره داداشت

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی شوهرم بگیره برادرم بهترش می‌خواد

ماشین قبلی ما پژو پارس ۱۳۹۵ بود تا خریدیم اینقد گیر داد گفت مدل ۹۷ -۹۸ همینو بخرین برام

باز ما ماشین خریدیم الان یه مدل بالاتر همینو میخواد

وای چه قدر لوسسسس

بیخود بهش ۱۰ میلیون پول تو جیبی میدن میگین نه درس میخونه نه سرکار میره

باید قطع کنن پول تو جیبیشو که خودش بره سرکار

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

هیچ کاری براش نکنیدخیلی جدی با پدرت صحبت کن چه وضعیهاین دوروز دیگه همه چیز یاد میگیره عرق مواد و..بع ...

همین دیگه بعد ازین میسوزم توقع دارن من دار و ندارم بدم در مقابل دو دونگ خونشون بعد برادرم به شوهرم سلام هم نمیده حتی 

ببخشید پدر مادرت پسر دوستن و برادرتو به شدت لوس و‌پررو بار آوردن حالا نمیتونن جمعش کنن 

میفهمم چی میگی چون خودم تجربه اش دارم 

بزنین تو سر داداشت بزور بفرستین بره کارگری تا آدم بشه

وای چه قدر لوسسسسبیخود بهش ۱۰ میلیون پول تو جیبی میدن میگین نه درس میخونه نه سرکار میرهباید قطع کنن ...

دقیقا.باید گشنگی بکشه که به فکر کار کردن بیفته

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
عزیزم برادرت هنوز بزرگ نشده مواظبش باشین تا وقتی عاقل وبالغ شد

چی بگم بخدا ما دو تا خواهریم یک برادر که آخریه

اول من بعد خواهرم بعد داداشم

ما دوتا خواهر بخدا اگر هزار تومن براشون خرج تراشیدبم

سر جهاز ما همین برادرم اینقد الم شنگه کرد که خدا میدونه آخر براش گوشی و لپ تاپ و ساعت اپل خریدن!