برادرم ۲۴ سالشه
لیسانس تموم نکرده هنوز
سر کار نمیره که حداقل بفهمه پول دراوردن چیه
یه بار میگه میرم خارج نزدیک ۵۰ تومن پول مشاور و زبان دادیم دلار شده ۱۰۰ تومن گیر داده به بابام که خونتون بفروشین منو بفرستین خارج یعنی بابام بره مستاجری که اون بره درس بخونه
باز پشیمون شده که خونتون بفروشین ماشین خارجی برام بخرین یه بار میگه برام شغل راه بندازین بابام میگه خب انتخاب کن برو دنبال مجوز ما کمک میکنیم هیچکار نمیکنه همش طلبکاره
نه درس تموم کرده نه دنبال کار میره هر روز پدر مادرم اذیت میکنه
بعد شغل هایی که میخواد صرافی ۲۵ میلیارد پول میخواد، طلافروشی که ۲۰ میلیارد سرمایه میخواد میگه برام کارخانه بزنین شرکت بزنید خب بچه نفهم تو هزار تومن در آوردی که بفهمی چجوری این همه سرمایه بدن دستت بعد حتی اینا رو هم پیگیری نمیکنه که بره مجوز بگیره فقط طلبکاره
ماهی ۱۰ تومن بهش پول میدن براش ماشین پرشیا خریدن گوشی ایفون خریدن میگه اینا رو که همه دارن دیشب برگشته میگه منو تو قبر بذارید بعد برام خرج میکنید
از یه پدر مادر بازنشسته که کل سرمایشون یه خونست ۱۸ تومن قسط دارن و یه ماشین چینی چه توقعی داره ؟ با همین وضع بابام بیچاره با پول های بازنشستگی خودش و مامانم و وام داره کم کم پول جمع میکنه یه واحد کوچیک براش بگیره چیکارش کنیم
بابام هم چند بار زیرپوستی داره میگه هر کدوم از بچه ها پول دارن ۲-۳ میلیارد بدن دهن اینو ببندم من دو دونگ خونه میزنم به نامشون
منظورش هم من و شوهرمیم ما تازه ماشینمون عوض کردیم یه واحد داریم و یکم طلا توقع دارن من بفروشم تقدیمشون کنم
بعد مگه من میتونم پول پس بگیرم یا پدر مادر از خونه بیرون کنم یا اصلا توان اینو دارم که بخاطر برادرم از ۲ میلیارد پول که شوهرم با بدبختی در میاره بگذرم طلا و ماشین بفروشم بدم که دهن اون بسته بسه