2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه اون که طبیعی نیس ی سریا ذاتا خوشگلن اون مهمه😁

اره عزیزم ولی اکثراً آدمایی ک عملی هستند رو بیشتر قبول دارند

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ن بابا بعضی از عملیا ک داغونندرکل منظورم بدونه عمل بوددرچه صورت کسی که عمل نداره خوشگل بحساب میاد؟

ب نظر من پوست صاف و قد متوسط فقط یکم باسن و سینه داشت باشع شکم نداشته باشه موهای لخت خوشگل هست

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ن بابا بعضی از عملیا ک داغونندرکل منظورم بدونه عمل بوددرچه صورت کسی که عمل نداره خوشگل بحساب میاد؟

دقیقا ب نظرم خوشگلی ذاتی خیلی بهتره هستن کسایی ک همه جاشونو کوبیدن ساختن اما اصلا زیبا نیستن اما ب نظرم ی سری چیزا برا رفع نواقص صورت خوبه اما عملای زیبایی بیش از حد خیلی زشته 😩😩

ب نظر من پوست صاف و قد متوسط فقط یکم باسن و سینه داشت باشع شکم نداشته باشه موهای لخت خوشگل هست

دقیقا همه اینایی ک میگی رو دارم

مشکلم با صورتمه

همه میگن بینیت خوبه و ب صورتت میاد.اما ازاونجایی ک الان همه عمل کردن خودم حس میکنم بزرگه

عملم دوس ندارم بکنم چون نمیخوام از حالت نچرالی دربیام

وان بار که کوه برنتابد غم ماست