2777
2789
عنوان

اموزش رقص

683 بازدید | 11 پست

خانما میشه کلاس نرفت وتوخونه تمرین کرد.رقص ایرانی  دوس دارم.فیلم ندارین

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

منم عاشق رقصم بلد نبودم رفتم کلاس الان یاد گرفتم بری کلاس بهتره چون تو فیلمای اموزشی خوب یاد نمیدن ینی باید یه چیزایی خودت بلد باشی تا یاد بگیری

زندگی من خلاصه شده تو 1کلمه:حسرت 😦😦😦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره صفرنیستم بدنم نرمه اسم رقصای ایرانی چیه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

من زومبا دوس دارم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
اره صفرنیستم بدنم نرمه اسم رقصای ایرانی چیه

برو اینستا رقصای الناز قاسمی رو بزن رو اون یاد بگیر

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

مرسی عزیزم

خیلی رقصاشو دوس دارم منتها فک کنم اینجوری سخته چون اموزش نیس

خیلی رقصاشو دوس دارم منتها فک کنم اینجوری سخته چون اموزش نیس

بدنت نرمه راحته چندتا اهنگش مثش برقصی یاد میگیری

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

منم عاشق رقصم بلد نبودم رفتم کلاس الان یاد گرفتم بری کلاس بهتره چون تو فیلمای اموزشی خوب یاد نمیدن ی ...

میشه لطف کنید شماره و ادرس جایی که رفتید کلاس رقص رو بزارید