2777
2789

بنظرتون قابل بخششه ?

میگه خب اون موقع با تو نبودم پس خیانت محسوب نمیشه!!

مچشو گرفتم دختره چتاشونو برام فرستاد انقد چرب زبونی کرده که دختره بدش اومده بلاکش کرده🙂🙂

۴ سال با هم بودیم. شما بودین میبخشیدین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند وقت رفته با اون دختر ؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

نه

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

تورو دوست نداشته اگر متعهد بود و عاشقت بود کسیو جایگزینت نمیکرد ساده نباش... بهتر از تو پیدا نکرد. بزار بره پی لیاقتش. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

نه...کسی که راحت ۴ سال رو گذاشته کنار و سریع رفته سراغ کیس بعدی،آدم جالبی نیست

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

تورو دوست نداشته اگر متعهد بود و عاشقت بود کسیو جایگزینت نمیکرد ساده نباش... بهتر از تو پیدا نکرد. ب ...

دختره ک توو اسنپ سوار کرده بهش پیام داده من ازتون خوشم اومده اینم گفته اره منم همینطور 😐😐فک کن چیکار کرده ک دختری ک خودش پا داده بلاکش کرده