2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قبلا مصرف میکردی 

اگه اره داخله سیستم داروخانه ثبت باشع میده من گرفتم آزاد اگه نه نمیده

به دلیل حرف حق زدن کاربری قبلی من تعلیق شده این کاربری به من واگذار شده از تاریخ 1404/10/23 نظر ها و تاپیک قبلی مال من نیست. راستی را دوست دارم و از بدی بیزارم ( شاه ایران) خداوندا شر ملا و غیر ایرانی را از ایران دور کن . روزگار غریبیست نازنین ایرانم حیف شد 57 بار معذرت مردم دیگه آگاه شدن

من مصرف کردم دو ماه میدن بهم یعنی؟؟

اره به من که داد

به دلیل حرف حق زدن کاربری قبلی من تعلیق شده این کاربری به من واگذار شده از تاریخ 1404/10/23 نظر ها و تاپیک قبلی مال من نیست. راستی را دوست دارم و از بدی بیزارم ( شاه ایران) خداوندا شر ملا و غیر ایرانی را از ایران دور کن . روزگار غریبیست نازنین ایرانم حیف شد 57 بار معذرت مردم دیگه آگاه شدن

اره من حدیدم 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ن ۱ سال تو اقدامم ولی باردار نمیشم میخوام این ماه لتروزول بخورم مگر باردار بشم خسته شدم

لتروزل تنها بدردنمیخوره شما مشکلت باید بدونی چیه اگه سونوداری نشونم بده 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه