2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیتونی بری یجای دیگه کار کنی ؟چه تهمتی ؟

تهدیدم کردند گفتند از اینجا برو اگه نری آقایی شب می‌فرستیم بالاسرت بیاد خفتت کنه منم به حراست گفتم زدن زیرش گفتند اینو نگفتیم گفتند چن بت مریض ها بداخلاقه گفتیم میبینی شبی نصف شبی مریضی اومد پانسیون هممون ذو اذیت کن

درصورتی که به خدا من حتی برا مریض ها خودم نوبت متخصص میگیرم حتی دغدغه وضعیت مالیشون هم دارم مریض ها میرن پیش مراقب سلامت ها همش تعریف میکنن ازم ...

یم ازخودشون بت مریض ها بداخلاقه سرشون داد میزنه 

ماتودبه پانسیون هستیم بعضی وقت ها میبینی یخ آقایی میام پانسیون من چند مرتبه متوجه شدم ترسیدم ولی جیزی نگفتم ولی وقتی تهدیدم کردند که برم دیگه به حراست گفتم 

تهدیدم کردند گفتند از اینجا برو اگه نری آقایی شب می‌فرستیم بالاسرت بیاد خفتت کنه منم به حراست گفتم ز ...

برو پیش پلیس ازشون شکایت کن پدرشونو در میارن

ساکت بمونی خدایی نکرده خدایی نکرده به تجاوز و ... میزسه

برو پیش پلیس ازشون شکایت کن پدرشونو در میارنساکت بمونی خدایی نکرده خدایی نکرده به تجاوز و ... میزسه

مدرک ندارم جالب اینجاست یکیشون اینو گفت اون 2 تاهم کارم دیگه هم که داخل اتاق بودند دوستش اند یکیشون آقاست که باهاشون جوره یکی دیگه هم که هم همکلاسی و همشهری دوست صمیمیش هست و کلا باهم هم حرفند اومدن حراست شهادت دادند که منو تهدید نکردند

مدرک ندارم جالب اینجاست یکیشون اینو گفت اون 2 تاهم کارم دیگه هم که داخل اتاق بودند دوستش اند یکیشون ...

شاهدی نداری؟

وقتی میان پیشت یا میری پیششون گوشیت رو بزار روی ضبط صدا 

یا برو با کارفرما درمیون بزار یا یه جایی برو کار کن که جلو چشم اونا نباشه

بیمارستان کار می‌کنی ؟

شاهدی نداری؟وقتی میان پیشت یا میری پیششون گوشیت رو بزار روی ضبط صدا یا برو با کارفرما درمیون بزار یا ...

دیگه نرفتم سره کار من طرح اجباری دارم دارم غیبت میخورم به رئیس کل مراکز گفتم منتظرم ببینم چیکار میکنن خدا کنه حرفمو قبول کنن و جابجام کنن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز