2777
2789
من شیر محلی رو خودم میجوشونم و میدم بهش .اصلا تا حالا که ۵ سالش شده فقط دو سه بار اونم مجبور بودم شی ...

امضاتو دوس دارم و فوق العاده بهش ایمان دارم 😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اااا من توی شیرش عسل یا شیره انگور میریزم همیشه 

خیلی خوبه.

پسرم کم‌خونی داشت هر چی بهش قطره اهن میدادم رفع نمیشد اخرش با شیره انگور خدارو شکر رفع شد

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه. پسرم کم‌خونی داشت هر چی بهش قطره اهن میدادم رفع نمیشد اخرش با شیره انگور خدارو شکر رفع ش ...

پس خیالم راحت باشه کم خونی نداره 😍 

شیره انگور میدم ولی از کجا میشه فهمید اصله ؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اخه میگن تب مالت میاره ....

پسر من ۷_ ۸ ماهش بود که دیگه شیرخشک نخورد منم شیر از  لبنیاتی گرفتم جوشوندم دادم بهش و خوشش اومد. باور کن هم وزنش بهتر شد هم شیرو بهتر خورد.الان ۵ سالشه و از اون موقع تا حالا همین شیرو میدم و تب مالت هم نگرفته این چیزا رو میگن که شما برید شیرای مسموم پاستوریزه رو بخرین. این شیرا که دو سال انقضا دارن و اگه تاریخ انقضاشون بگذره کارخونه همشو پس میگیره و با بسته بندی و تاریخ تولید جدید دوباره میفرسته تو مغازه ها. اگه اینا شیر بودن با این همه شیر که پسرتون نوش جان میکنه الان وزنش خیلی بالا بود. برعکس شما که از استرس نتونستید شیر محلی بدین منم نتونستم شیر پاستوریزه به بچم بدم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
اااا من توی شیرش عسل یا شیره انگور میریزم همیشه 

منم شیره انگور تو شیر میریختم ولی از بزرگترهام شنیدم که شیره با شیر همخانی نداره و اصلا خوب نیست. بازم شما تحقیق کنین شاید به نتیجه دیگه ایی رسیدین

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
پس خیالم راحت باشه کم خونی نداره 😍  شیره انگور میدم ولی از کجا میشه فهمید اصله ؟

اره انشاالله نمیگیره. شیره انگور و توت و خرما ضد کم‌خونی ان.

سهی کنید از معازه ها نگیرید از جاهایی که محصولات‌سنتی و مطمئن دارن بگیرین

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ