2777
2789
ماکارونی چرا بده ؟ 

اردش خیلی نامرعوبه و صنعتیه  و اصلا ارزش غذایی نداره. فقط حجیمه. خیلی هم دیر هضم میشه. من طب سنتی خوندم. اساتید ما کلا رد میکردن. حتی رشته آشی رو .

ببینین اصلا مجبورش نکنید چیزی رو به زور بخوره. فایده  نداره. خلاصه وقتی گرسنه بشه خودش میخوره. فقط عادات عذایی خودتون رو تصحیح کنید تا یچه هم تا خوداگاه یاد بگیره. الان پسر من چشمش به دهن‌پدرشه. هر چی اون بخوره میخوره. 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من 9ماهگی ازمایش خون داد گفتن کم خون نیس ولی یک سالش که شد دیگه اهن نمیخورد بالا میاوردش ... میت ...

ب نظرم اصلا تشویقش نکنید یه مدت برای خوردن. اصلا اهمیتی ندین بالاخره وقتی بازی میکنن و ورجه وورجه گرسنه میشه. اونوقت یه غذای مقوی براش درست کنید یه کوچولو هم بخوره کفایت میکنه. مثلا من اب قلم یا ماهیچه ب همه غذاهای پسرم اضافه میکنم توی کته گوجه یا سوپ یا پوره سیب زمینی.

بچه ها گاهی میخوان اقتدار خودشون و نشون بدن وقتی میبینن شما واکنش نشون میدین ب خوردنشون باعث میشه اتفاقا کمتر بخورن

آبمیوه خوب میخوره .... پسته شور بهش بدم اشکالی نداره که بخاطر مزه ش بخوره یا بادوم ؟؟؟ کشمش چی ؟؟؟&n ...

کشمش و بادوم که حرف نداره. پسته هم خام باشه بهتره. شربت خاکشیر اشتهاشو باز میکنه. 

یبوست که نداره؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
اردش خیلی نامرعوبه و صنعتیه  و اصلا ارزش غذایی نداره. فقط حجیمه. خیلی هم دیر هضم میشه. من طب سن ...

در کل چیارو توی مواد غذاییش داشته باشم همیشه که کم خونم نشه و مغذی باشه

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
کشمش و بادوم که حرف نداره. پسته هم خام باشه بهتره. شربت خاکشیر اشتهاشو باز میکنه.  یبوست که ند ...

نه روزی 3.4 بار معدش کار میکنه

گفتم که دختر من همش ده کیلو وزنشه

نگران نباش بابا بیا گوش کن اینجا حلش میکنیم 😉 بعدشم اون دختره ظریف تره 

ب نظرم اصلا تشویقش نکنید یه مدت برای خوردن. اصلا اهمیتی ندین بالاخره وقتی بازی میکنن و ورجه وورجه گر ...

ببین پسر من شیر پاستوریزه خیلی میخوره یعنی همششششش شیر .. چیکار کنم بتونم از سرش بندازم 

ببین پسر من شیر پاستوریزه خیلی میخوره یعنی همششششش شیر .. چیکار کنم بتونم از سرش بندازم 

پسر منم خیلی دوست داره ولی سعی میکنم توی هر وعده ای ک میخواد مقدار کمتری بریزم و در کنارش یه چی دیگه بهش بدم ک سرش با اون گرم بشع والا دوست داره روزی دو تا بطری شیر بخوره😊😊😊😊

در کل چیارو توی مواد غذاییش داشته باشم همیشه که کم خونم نشه و مغذی باشه

بادام درختی و شیره انگور باعث میشه کم خونی و کمبود کلسیم نگیره. اگر شیر میخوره تو شیرش شیره بریزین تخود ابگوشتی هم خیلی خوبه. آبگوشت با گوشت گوسفندی و نخود بهش بده. از گندم و سبوسش تو سوپهاش استفاده کنید.

گوشت گوساله اصلا بهش نده که بیماری زاست.

اب سیب تازه و آب هویج هم خیلی خوبه. عسل طبیعی حتما تو برنامه غذاییش باشه

پسر منم خیلی دوست داره ولی سعی میکنم توی هر وعده ای ک میخواد مقدار کمتری بریزم و در کنارش یه چی دیگه ...

منم امتحان کنم این روشو .... کم مونده برم گاو بگیرم واسش اینقدر میخوره میگن شیر کمخونی میاره 😢😢😢😢

من شیر محلی رو خودم میجوشونم و میدم بهش .اصلا تا حالا که ۵ سالش شده فقط دو سه بار اونم مجبور بودم شیر پاستوریزه دادم.جاریم همش داره پاستوریزه میده به بچه هاش هر دوتاشون لاغر و کوتاه موندن. این شیرا فقط شیرخشک چینی بعلاوه آب و نگهدارنده فراوونه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
من شیر محلی رو خودم میجوشونم و میدم بهش .اصلا تا حالا که ۵ سالش شده فقط دو سه بار اونم مجبور بودم شی ...

اخه میگن تب مالت میاره ....

بادام درختی و شیره انگور باعث میشه کم خونی و کمبود کلسیم نگیره. اگر شیر میخوره تو شیرش شیره بریزین ت ...

اااا من توی شیرش عسل یا شیره انگور میریزم همیشه