2777
2789
چیکار کنم بخوره ؟؟؟ 

کلا کم اشتهاست؟  یا بدغذا؟  

میلش به سمت چه چیزاییه؟

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
ماشاالله خیلی وزن و قدش خوبه. تو رو خدا الکی بچه رو چاق نکنید بدتر مریض میشه

پسره من استخوناش درشته ولی من میگم وزنم داره همش که استخون نیس ... چاق نیس اصلا الان عکسشو میذارم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر صبح آب یدونه میوه رو بگیر با صبحانه بهش بده. اگه ترش بود یکم آب و یدونه قند اضافه کن‌ .اگه نون پنیر و تخم مرغ دوس نداره بهش خامه عسل یا خامه شکلاتی بده. پنکک بپز بده. فرنی درست کن و اگه رنگشو دوس نداره یه ذره زعفران اضافه کن. موز و آجیل و  بستنی و دنت هم میانوعده بده

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
کلا کم اشتهاست؟  یا بدغذا؟   میلش به سمت چه چیزاییه؟

نمیدونم ... مثلا کوکو کتلت کوکو سیب زمینی 

سیب زمینی سرخ کرده ..  انار ... لوبیا میخوره ولی دیگه هیچیییی با کلی بازی و دست و هورا 2تا قاشق برنج ووخورشت

چرا مگه بده کتلت و ماکارونی؟

خیلی خیلی بده. مخصوصا ماکارانی. کتلت بتز بهتره. سیب زمینی سرخ کرده هم اصلا خوب نیست.

چاق بودن بچه مهم نیست مهم اینه که سالم باشه و سیستم دفاعی بدنش قدی باشه. خیلی از بچه های درشت با یه باد سرما میخورن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
پسره من استخوناش درشته ولی من میگم وزنم داره همش که استخون نیس ... چاق نیس اصلا الان عکسشو میذارم&nb ...

همین که استخون بندیش درشته خیلی خوبه. 

شوهرم میگه به بچه نمیرسی چیکار میکنی توی این خونه پس ... حالا پسرم 15 کیلوعه هاااا ولی از نظر ما لاغ ...

ماشاا‌... ک وزنش خوبه. پسر من دو سال و چهار ماهه پونزده کیلو با قد نود و شش. خوراکش در کل بد نیست ولی تا وقتی متوجه نیست خوراکی های مضر نمیدم بهش. برای همه جالبه ک پسر من ب عنوان عصرونه حبوبات خالی میخوره. 

از بچگی هم آهن نخورد حالش بد میشد ولی خدا رو شکر کم خونی نداره

خیلی خیلی بده. مخصوصا ماکارانی. کتلت بتز بهتره. سیب زمینی سرخ کرده هم اصلا خوب نیست. چاق بودن بچه م ...

ماکارونی چرا بده ؟ 

این 1سال و 8 ماهگیشه 

هزارماشالله.  خوبه دیگه. نرماله. پس بعصی از بچه های دیگه که خیلی ریز نقشن مادراشون چکار میکنن. حساس نباشین.  فقط تغدیه سالم بهش بدین

نمیدونم ... مثلا کوکو کتلت کوکو سیب زمینی  سیب زمینی سرخ کرده ..  انار ... لوبیا میخوره و ...

پس پسر شما کربوهیدرات خوب مصرف نمیکنه باید نون یا برنج یا ماکارونی هر کدوم رو که دوس داشت یجوری بهش بدی

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
ماشاا‌... ک وزنش خوبه. پسر من دو سال و چهار ماهه پونزده کیلو با قد نود و شش. خوراکش در کل بد نیست ول ...

پسر من 9ماهگی ازمایش خون داد گفتن کم خون نیس ولی یک سالش که شد دیگه اهن نمیخورد بالا میاوردش ... میترسم با این بد غذایی کم خونی بگیره ... بیحال نیس سرحاله شیطونه ولی بدغذا