2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بد غذا که هست میان وعده میوه آجیل بیسکوییت و دنت و از این چیزا غذا هم بیشتر غذاهای آبکی دوست داره انواع سوپ و عدسی و اینا بعضی وقتا هم از غذای خودمون ولی کم

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

من کیک یزدی درست میکنم و داخلش از آجیل آسیاب شده استفاده میکنم. پوره سیب زمینی درست میکنم. دوست داره هر چی و دونه دونه بخوره(حبوبات میپزم موقع برنامه کودک میخوره با دست) میوه هم فقط خیار و سیب و انار دوست داره

پسر من سه سالشه از غذای خودمون میخوره. لیشتر هم غذاهایی با طبع گرم . مثلا صبحانه بهش ارده و  عسل یا حلیم میدم. آش و آبگوشت حتما تو طول هفته درست میکنم. تنقلات هم بادام و گردو و کشمش و انجیر بهش میدم. با میوه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
درد مشترک داریم

شوهرم میگه به بچه نمیرسی چیکار میکنی توی این خونه پس ... حالا پسرم 15 کیلوعه هاااا ولی از نظر ما لاغر شده 2سالشه قدشم 92

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ماکارانی و کتلت خیلی خیلی کم بهش میدم. چایی هم اصلا نمیدم بهش. جاش دمنوش میدم

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
پسر من سه سالشه از غذای خودمون میخوره. لیشتر هم غذاهایی با طبع گرم . مثلا صبحانه بهش ارده و  عس ...

چیکار کنم بخوره ؟؟؟ 

شوهرم میگه به بچه نمیرسی چیکار میکنی توی این خونه پس ... حالا پسرم 15 کیلوعه هاااا ولی از نظر ما لاغ ...

ماشاالله خیلی وزن و قدش خوبه. تو رو خدا الکی بچه رو چاق نکنید بدتر مریض میشه

پسر من خیییییلی بد غذاس 😢

حتی غذت رو تزیین کنید باز هم بد غذاست؟؟ مثلا من پوره درست میکنم میریزم توی قیف با ماسکره مدل میدم براش دوست داره میگه گل. ولی اهل خوردن آبمیوه نیست اصلا.

یا مثلا هویج و گوجه و سیب و ک دوست داره شبیه صورتک درست میکنم میخوره.

ماکارانی و کتلت خیلی خیلی کم بهش میدم. چایی هم اصلا نمیدم بهش. جاش دمنوش میدم

چرا مگه بده کتلت و ماکارونی؟

خیلی خوبه که پسر من دو سال و هفت ماهست 13 و نیم کیلوئه.اونم با چه بدبختی بهش غذا میدم دیگه خودمو دلقک میکنم تا یه لقمه غذا بخوره😞

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)