2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اسدی من منطقیم 🧐

یه نفر رفته از توی زندگیم تلاش کردم که برگرده نشد میخوام رهاش کنم یعنی شمارشو پاک کنم کلا از گوشیم؟و عکس پرفایل یه عکس خوشگل بزارم؟میخوام حس کنه خوشحالم بدون اون

یه نفر رفته از توی زندگیم تلاش کردم که برگرده نشد میخوام رهاش کنم یعنی شمارشو پاک کنم کلا از گوشیم؟و ...

کلا سیم کارتت رو عوض کن اگه می تونی. اگه شرایطش نیست اول بلاک کن شمارش هم پاک کن. و هیچ عکسی برای پروفایلت نزار. کلا مهم نباشه برات پروفایلش هم چک نکن. خودتو با چیزای دیگه مثل فیلم دیدن یا کتاب خوندن مشغول کن که بهش فکر نکنی بعد چند ماه فراموش میشه... 

مهم نیست واسش.

بعد یه چیزی یه مدت آنلاین نشم تو واتساپ ؟آخه هی میاد آنلاین میشه 

قبلن هر روز بهش پیام میدادم جواب نمی‌داد نه یه هفته ها چند ماهه ولی جواب نمیده میخوام آنلاین نشم دیگه تو واتساپ درسته کارم؟

و اینکه تلگرام و حذف کردم و ایمو هم همین طور ایمو تصویری میرفتیم قبلا و اینکه روبیکا و ایتا و حذف کردم

مهم نیست واسش.

یکار دیگه هم کردم بیو م قلب سفید بود پاکش کردم قبلن اونم قلب گذاشته بود اون خیلی وقت پیش پاک کرده بود و اینکه یه برنامه بود توش بازی میکردیم فالو داشتمش اون نه اونم پاک کردم دیلیت زدم

بعد یه چیزی یه مدت آنلاین نشم تو واتساپ ؟آخه هی میاد آنلاین میشه قبلن هر روز بهش پیام میدادم جواب نم ...

اگه کمک می‌کنه به فراموش کردنش پاک کن همه برنامه ها رو. شمارشم بزار تو بلک لیست که نه پیامی بیاد نه زنگی. 

یکار دیگه هم کردم بیو م قلب سفید بود پاکش کردم قبلن اونم قلب گذاشته بود اون خیلی وقت پیش پاک کرده بو ...

خوب کاری کردی که پاک کردی. وقتی همه چی تموم شده بهتره همو فراموش کنین. چون اگه برگردین بهم بازم کات میشه رابطه.