2777
2789

این مشکل خاصیه به نظرتون؟

من خیلی لاغرم ولی اونقد عذا خوردنم کم نیست که واسه نخوردن باشه.. اخیرا دقت کردم بعد هر وعده عذایی سریعااا میرم سرویس شماره ۲.. خیلیی سریع

شده عذا سنگین باشه وسط عذا دسشوییم میگیره مجبور میشم برم.. 

با اینکه قبلش هم رفته باشم فرقی نمیکنه..

به نظرتون جذب معده ام پایینه؟یا چطوریه که عذا به معده من نرسیده بالافاصله دفع میشه!

برم دکتر؟یا مشکل خاصی نیست؟ممکنه لاغریم بخاطر همین باشه؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

اون غذاهای قبلی فشار میاد بهشون.و چیزایی که تو روده هست.ولی خوب یه دکتر برو

ینی همه اینجورین؟شده هم قبل عذا برم سرویس باز بعد عذا اینطوری میشم..

دکتر چی برم؟

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی همه اینجورین؟شده هم قبل عذا برم سرویس باز بعد عذا اینطوری میشم..دکتر چی برم؟

همه که نه.مگه میشه همه مثل هم باشن.یه متخصص داخلی برو

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

همه که نه.مگه میشه همه مثل هم باشن.یه متخصص داخلی برو

ن منظورم این بود ک شاید عادی باشه

باشه عزیزم

برو دکتر ....ما اصطلاحا میگیم طرف روده راسته

جداااا

خب بیشتر راحبش بگید اکه میشه

ینی لاغریم واسه همینه؟

جای نگرانی نیست.بعضیا سیستم بدنشون اینجوریه با خوردن چاق نمیشن.

با چی چاقبشیم پس

منم مثل شماام ولی من ادم چاقی ام پسرمم همینطوره ولی لاغره هیچوقت به فکر اینکه خودم برم دکتر نیفتادم ولی پسرم خیلی نگران کنتده بود وضعش کلی دکتر وآزمایش وچکاپ وتا کولونوسکوپی بردمش گفتن هیچیش نیست مدلشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
2790
2778
2791
2779
2792