2777
2789

چقدر از دستمزدتون رو میدید به هزینه مواد رنگ؟

و چند درصد برای صاحب سالن؟

اگر اشگالی نداره ماهیانه میگین درآمدتون چقدره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ درصد سالن۴۰ درصد مواد ۴۰ درصد دستمزد

توروخدا اگر اطلاع دارید از این لاین بهم بگین 

برای هر مویی چقدر چند ساعت زمان میزارید ارزش داره؟

درآمدتون روزانه چقدره؟

مطمئنی سالن ۲۰ درصد فکر کنم بیشتر برمیدارن شما رنگ کارید انقدر دقیق گفتین؟

اره عزیزم رنگ کارم خب سالن ها با هم متفاوته

من پیش کسی ک رنگ یاد گرفتم موندم دو ساله همونجا

از بقیه رنگ کاراش ۳۰ درصد میگیره من ۲۰

کار احیا و صافی هم میکنم 

توروخدا اگر اطلاع دارید از این لاین بهم بگین برای هر مویی چقدر چند ساعت زمان میزارید ارزش داره؟درآمد ...

خیلییییی صبر و خیلی توانایی جسمی زیادی میخاد . اگه آدمی هستید که زود خسته میشید ب دردتون نمیخوره. پولش خوبه اگه مشتری داشته باشید . واقعا هم به ریه و پوستتون آسیب میرسه . ب نظر من لاین مژه و شینیون لاین های کم دردسر تری هستن با درآمد خوب 

اره عزیزم رنگ کارم خب سالن ها با هم متفاوتهمن پیش کسی ک رنگ یاد گرفتم موندم دو ساله همونجااز بقیه رن ...

چقدر خوب هزارتا تاپیک زدم بلکه یه رنگ کار بیاد انگار نه انگار 

حالا که شما رنگ کارین جواب بدین توروخدا 

من خیلی تردید دارم برم سمت این لاین یاد بگیرم یا نه 

ارزش داره جسارتا هرروز مشتری دارید چقدر درآمدتونه روزانه؟

چند ساعت در روز طول میکشه مویه یه نفرو رنگ کنین

خیلییییی صبر و خیلی توانایی جسمی زیادی میخاد . اگه آدمی هستید که زود خسته میشید ب دردتون نمیخوره. پو ...

همون اوایل کار صدمه میزنه یا طی چند سال؟ 

یعنی خیلی زمان بره میتونید بگید در روز تو چندین ساعت چندتا مشتریو راه میندازین؟

چقدر خوب هزارتا تاپیک زدم بلکه یه رنگ کار بیاد انگار نه انگار حالا که شما رنگ کارین جواب بدین توروخد ...

اگر خیلی فرز باشی روزی دوتا 

ولی من بچه کوچیک دارم روزی یکی میگیرم

از ۱۰ مشتری میگیرم تقریبا ۶ _۷ غروب تمام میشه کارم.الان ک دمه عیده بله هر روز مشتری دارم

ولی در مواقع عادی تقریبا هفته ای یکی یا نهایت دوتا

توی محرم و صفر ک شاید کلا دوتا 

از هر رنگ و لایت حدود ۱۵۰۰ تا ۲ میانگین میمونه برام

همون اوایل کار صدمه میزنه یا طی چند سال؟ یعنی خیلی زمان بره میتونید بگید در روز تو چندین ساعت چندتا ...

عزمزمه رنگ و لایت اصلا ساعت مشخصی نداره ولی اگر تنها کار کنید روزی یک مشتری نمیتونید بگیرید 

ولی اگر دستیار باشه شاید بشع دوتا زد همزمان ک خیلی اذیت نشید 

من دو ساله کار رنگ و لایت در کنارش گاهی هم احیا و کراتین انجام میدم و امسال دیگه با اسپری آسم کار میکنم وقتی. چند روز پشت هم مشتری دارم😵‍💫

ولی اصلا نمیشه منکر پولش شد

اگر خیلی فرز باشی روزی دوتا ولی من بچه کوچیک دارم روزی یکی میگیرماز ۱۰ مشتری میگیرم تقریبا ۶ _۷ غروب ...

یعنی از ساعت ۱۰ صبح تا ۷ غروب یدونه مشتری رو راه میندازید انقدر سخته؟😧

یعنی از هر رنگی ۲ میلیون میمونه؟

شما تهرانید تو آرایشگاه شلوغی کار میکنید؟

عزمزمه رنگ و لایت اصلا ساعت مشخصی نداره ولی اگر تنها کار کنید روزی یک مشتری نمیتونید بگیرید ولی اگر ...

یعنی چی نمیشه منکر پولش شد؟

اگه منظورتون اینه پولش خوبه که واقعا کمم هست 

با این همه زحمت یدونه مشتریو تو ده ساعت تموم میکنین این وقت میزارین رو موهاش آسیب جسمی می‌بینید 

از ماسک استفاده میکنین؟ انقدر موادش بده که تو ۲ سال ریه های شما رو به‌این وضع انداخته

یعنی چی نمیشه منکر پولش شد؟اگه منظورتون اینه پولش خوبه که واقعا کمم هست با این همه زحمت یدونه مشتریو ...

ماسک بله استفاده می‌کنم ولی اوایل ک متوجه آسیب هاش نبودم استفاده نمیکردم ک ب این روز افتاد 

نمیدونم عزیزم ب نظر من شاید پولش خوبه ! ولی خب کمر درد پادرد چون کلا سر پا هستی ب قول شما هر چقدرم بدن نمیصرفه. چون حساس هم هست ی مقدار اوایل کار سخت ب آدم اعتماد میکنن باید ی عالمه ارزون کار کنی تا ب روزی ۲_۳ برسی. خودم یادمه صاحب ی سالن گف بیا مشتری منو بزن کار دارم دستمزدتو میدم چون تازه کار بودم از ۳ تومن ۲۵۰ تومن ب من داد بابت ۱۰ ساعت کار 💔 منت هم گذاشت ک آره من با اینکه تازه کاری بهت اعتماد کردم در حالیکه رنگم عالی شده بود