2777
2789

انشاله که خدا سلامتی بده عزیزم

من روی زخمهای سوختگی معمولی خودم که پیش میاد پماد زینک اوکساید میزنم خیلی خوب جواب میده

ولی برای زخم بستر نمیدونم خوبه یا بد از یه دکتر مشورت بگیر

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کالاندولا بگیرینو اینکه ماساژ بدین اون قسمتایی که رو تشکهو تشک مخصوص هست اونم کمکتون میکنهدرکتون میک ...

خیلی سخته واقعا. میترسم سوراخ بشه. الان نوع ۱ و ۲ هست. نمی‌دونم چیکار کنم. یه کرم میزنم بهش ولی میترسم جواب نده. شما چجوری رفعش میکردین؟

عزیزم یه خانمی تو اینستا پیج داره کرم درست میکنه برای زخم بستر و رایگان هم هست این کرمش.میزاره تو سایت .سریع باید خرید کنید چون زود تموم میشه.تو دایرکت ازشون بپرس چه ساعتی میره رو ساییت بخر.خبلی رضایت داشته کرمش.پیجشsafiye.m.alikhani

خیلی سخته واقعا. میترسم سوراخ بشه. الان نوع ۱ و ۲ هست. نمی‌دونم چیکار کنم. یه کرم میزنم بهش ولی میتر ...

مامانم دونا پماد ترکیب میکرد الان اسمشو پرسیدم یادش نبود 

میزد روی گاز استدیل اونو میذاشت روش 

چسب ضد حساسیت هم گرفته بودیم

بعدش که اونی که بدتر بود تا استخون دیده میشد خوب شد یه پوست خیلی کلف کنده شد بهتر شد 

تشک اینا تهیه کردیم بعد به پهلو میخوابوندن ماساژ میدادن میخواروندن تا خون به جریان بیوفته

مامانم دونا پماد ترکیب میکرد الان اسمشو پرسیدم یادش نبود میزد روی گاز استدیل اونو میذاشت روش چسب ضد ...

ممنونم عزیزم.یعنی روی زخم رو میخاروندن و ماساژ میدادن یا اطرافشو؟

و اینکه یه سریا میگن روش رو باید با گاز بپوشونم یه سریا میگن بایدهوا بهش بخوره.کدومش درسته؟

از چی بوجود میاد؟

خوابیدن زیاد روی یه قسمت از بدن. عرق کردن اون قسمت و خشک نکردنش. در بعضی از آدما هم بخاطر دیابت و این چیزا. اما بیشتر بخاطر خوابیدن های طولانی مدت هست. معمولا کسانی که عمل کردن یا سالمندن و تحرک ندارن،اینجوری میشن