2777
2789

چقدر بد

خونه واقعا جای قلیون نیست من اجازه نمیدم کسی تو خونه بکشه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بدخونه واقعا جای قلیون نیست من اجازه نمیدم کسی تو خونه بکشه

راست میگی خونه واقعا جای قلیون نیست اینقدر گریه کردم معذرت خواستم ازش کلی عذاب وجدان دارم

راست میگی خونه واقعا جای قلیون نیست اینقدر گریه کردم معذرت خواستم ازش کلی عذاب وجدان دارم

فقط با خرید همون فرش جبران میشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

دیگه اتفاقیه که افتاده بپرس ببین میشه تعمیرش کرد بعضیا دیدم تعمیر میکنن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
هنوز پیدا میشه کسی بره خونه بقیه رو فرش قلیون بکشه ؟!گناه داره صابخونه

دختر دایی من اومد. کشید

درصورتی که هیچکدوم اهل خونه م قلیونی نبودند

بعد ذغالو خورد بهش مثلا انداخت رو ماشین طرفشوییم منم دستامو گرفتم زیرش که نیوفته رو ماشین  افتاد رو فرش آشپزخونه م 🙄بعد گفت وای نکن  میوفتادم چیزی نمیشد تو چرا اینطوریه 😂

دیگه اتفاقیه که افتاده بپرس ببین میشه تعمیرش کرد بعضیا دیدم تعمیر میکنن

آره دیگه چیکار کنم ازین فانتزیاس فرشش تقریبا مثل پالتو موکته جنسش نمیدونم اصلا رفو بشه