2777
2789

از همه چیز و از دنیا متنفر شدم هیچ امیدی ندارم حالم خیلی بده

هم بخاطر مشکلات خودم هم بخاطر اخبار اتفاقات بدی که برای دیگران می افته، ناحقیا و کشت و کشتارا و ظلمها و تجاوزها و...

الان واقعا داغونم دلم میخواد خودمو خلاص کنم

دیگه نمیکشم

از این دنیا متنفرمممم

خودم حس میکنم درونم سیاه و سنگینه

عزیزم منم خیلی اخبار و دنبال میکردم علاوه بر اینا صفحه سایت جنایت هارو مدام میخوندم و اعصاب خودمو خرتب میکردم کلی بار منفی جذب کردم و وارد زندگیم شد 

یکم از فضای مجازی و اخبار فاصله بگیر ذهنت آروم میشه

خب اون خبرها نبین گوشی رو بزار کنار برو ورزش کن واسه خودت اون خبرها یک در چند ملیون هست در حالی که بیشتر آدم ها دارن زندگی عادیشون می کنند .مگه کاری از دستت بر میومده‌ که نکردی ???دیگه دنیا همینه واسه همین باید انسان پناه ببره به خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم خیلی اخبار و دنبال میکردم علاوه بر اینا صفحه سایت جنایت هارو مدام میخوندم و اعصاب خودمو خر ...

فایده نداره باور کن اینستارو پاک کردم باز یادم می افته

مخصوصا از جنس مخالف نفرت دارم

خب اون خبرها نبین گوشی رو بزار کنار برو ورزش کن واسه خودت اون خبرها یک در چند ملیون هست در حالی که ب ...

همه اینکارارو کردم فایده نداره از دنیا قطع امید کردم

همه اینکارارو کردم فایده نداره از دنیا قطع امید کردم

پس به عقبی ایمان بیار واقعا دنیا جای جالبی نیست واسه کسی که  انسان باشه و درد بفهمه .تنها چیزی که می تونه تو این شرایط به آدم کمک کنه دین و معنویته