2777
2789
عنوان

یبوست شدید

155 بازدید | 25 پست

دوستان من ۲۴ سالمه و ۸سالی میشه یبوست شدید دارم. تا یک مدت خوب بودم و اذیت نمیشدم اما ۲ هفته هست شدید شده. رولاکس خوردم، شربت منیزیوم تاثیر زیادی نداشت. هررروز کاهو و سبزی هم میخورم با آب جوش. نمیدونم چیکار کنم. دلم نمیخواد کونولوسکوپی بشم. انجیر خشک هم امتحان کردم. خیلی میترسم روده هام بترکن. ببخشید که اینو میگم، مدفوعم نرمه اما روده هام ی جورایی تو دفع کردنش تنبلی میکنن

منم حدود ۳الی۴روزه اینطور شدم قبلا اصلا سابقه نداشته

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل صبحانه یکساعت قبلش دوتا لیوان آب ولرم بخور راه روی زیاد کن

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

خیلیی  بده من مادرم مثل شما بود هیچ اقدامی نکرد یبوست شد هموروئید و تابستون عمل هموروئید کرد(اون قسمت پایینی روده شو انگار لیزر کردن)یه دردییی کشید بعد از عمل فقط خدا میدونه...برو دکتر خودتو درمان کن هر جور شده خواهشا .

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

اول اینکه اشتباه دیگه هیچ نوع قرصو شربتی نخور 

این ترکیبو درست کن شاید شب اول و دوم نتیجشو نبینی ولی از روزه سوم میبینی و تا ده شب ادامه بده

نصف لیوان عرق نعنا.نصف لیوان گلاب. یه ته لیوان اب.یه قاشق مربا خوری بارهنگ بذار جوش بیاد بعد ده دقیقه بذار ریز قل بزنه بعدم نبات یا عسل بزن شیرین شه بخور( هر روز صبحونه کامل بخور و اگه بهت قهوه میسازه دو روزی یه فنجون قهوه بعد صبحانه بخور)