2777
2789
عنوان

وقتی بچم به دنیا اومد زن داداشم

394 بازدید | 17 پست

یکی از دوستاشو که دخترش چندین سال نازایی داشت اورد پیشم به بهانه اینکه دخترش بچه دار بشه .از اونروز بچه من. رنگ سلامتی رو ندید خیلی حس بدی دارم به این موضوع و عذابم میده فکرش.کسی تجزبه ای داره من به اومدن اون حس خوبی ندارم

خرافات ،،،،،،،،چه ربطی داره بابا ،منم ده نفر اومدن عیادتم بچه دار نمیشدن چیزی ام نشد بچمم مریض میشد از چشم اونا نمیدیدم

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرافات ،،،،،،،،چه ربطی داره بابا ،منم ده نفر اومدن عیادتم بچه دار نمیشدن چیزی ام نشد بچمم مریض میشد ...

متاسفانه انرژی آدما روی سلامتی تاثیر داره من خودم با دیدن بعضی ها ناخوش میشم اون که دیگه بچه پاکه

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

اومدن اون شخص چه ربطی به سلامتی بچه شما داشتهلطفا این فکرارارو از سرت پاک کن هم خودتو ازار نده هم جذ ...

چون زن داداشم زنی که همه کار از دستش بر میاد اون زنو بدون هماهنگی اورد

توی خونه یه اسفندی چیزی دود کن گلاب اسپری کن و دنبال بچت وان یکاد کن

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

متاسفانه انرژی آدما روی سلامتی تاثیر داره من خودم با دیدن بعضی ها ناخوش میشم اون که دیگه بچه پاکه

وای پناه بر خدا یه تاپیک میزنی بعضیا میخوان قورتت بدن .اره منم حس میکنم انرژی بدی به بچم داد الان که سه سال میگذره هنوز نتونستم از وجود بچم لذت ببرم انقدر که این بچه مشکل براش پیش میاد

وای پناه بر خدا یه تاپیک میزنی بعضیا میخوان قورتت بدن .اره منم حس میکنم انرژی بدی به بچم داد الان که ...

خودم کامل حسش کردم عزیزم بعضیا روح سنگینی دارند بعدم تو زن تازه زا رو آدم غریبه میاورد کنارت که چی بشه حتما عقیقه بکن برای بچت گوسفندی مرغی چیزی صدقه ام بده براش

انگار آسمون سوراخ شده و شما اومدی پایین که قدرت زاییدن داری🤣برو بابا جوگیر

بیشعوریتو تو تاپیکای دیگه هم دیدم بینهایت بیشعوری هر چی بروز میدی بازم بیشعورتر از قبل هستی.نه په اسمون سوراخ شده مادرت تو رو زاییده