یکی از دوستاشو که دخترش چندین سال نازایی داشت اورد پیشم به بهانه اینکه دخترش بچه دار بشه .از اونروز بچه من. رنگ سلامتی رو ندید خیلی حس بدی دارم به این موضوع و عذابم میده فکرش.کسی تجزبه ای داره من به اومدن اون حس خوبی ندارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خرافات ،،،،،،،،چه ربطی داره بابا ،منم ده نفر اومدن عیادتم بچه دار نمیشدن چیزی ام نشد بچمم مریض میشد ...
متاسفانه انرژی آدما روی سلامتی تاثیر داره من خودم با دیدن بعضی ها ناخوش میشم اون که دیگه بچه پاکه
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
توی خونه یه اسفندی چیزی دود کن گلاب اسپری کن و دنبال بچت وان یکاد کن
خُدٰایٰاپَنٰاهبٰاش؛کِهجُزتوپَنٰاهینیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَمزِندِگیرابِهسازَآرِزوهایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌 به شدددت قرتی💅💃🏻
متاسفانه انرژی آدما روی سلامتی تاثیر داره من خودم با دیدن بعضی ها ناخوش میشم اون که دیگه بچه پاکه
وای پناه بر خدا یه تاپیک میزنی بعضیا میخوان قورتت بدن .اره منم حس میکنم انرژی بدی به بچم داد الان که سه سال میگذره هنوز نتونستم از وجود بچم لذت ببرم انقدر که این بچه مشکل براش پیش میاد
وای پناه بر خدا یه تاپیک میزنی بعضیا میخوان قورتت بدن .اره منم حس میکنم انرژی بدی به بچم داد الان که ...
خودم کامل حسش کردم عزیزم بعضیا روح سنگینی دارند بعدم تو زن تازه زا رو آدم غریبه میاورد کنارت که چی بشه حتما عقیقه بکن برای بچت گوسفندی مرغی چیزی صدقه ام بده براش