2777
2789
عنوان

میشه بیاین خیلی حالم بده اصلا حالم خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
خیلی به رفتارهای مادر و پدر ریز نشو...ازشون ایراد نگیر تا این دوران بگذرهیه دوست خوب و صمیمی که از خ ...

خب ورزش میرم ولی رفتارام چی؟ میتونم درستشون کنم از الان؟ مشکلی دارم؟

پسر خوب ..سعی کن به پدر ومادرت حس خوب بدی

بهت اعتماد کنن

خیالشون از بابت تو راحت باشه

با رفتارت 

بزار مطمئن بشن پسرشون فهمیده و منطقیه

زیاد باهاشون در مورد خودت حرف بزن

حرف نزدن بین آدما فاصله و سردی میندازه

بگوچی دوست داری

بگو از کدوم رفتارشون خوشت نمیاد

با لحن خوب و با محبت 

معجزه میکنه

سخت نگیر قهرمان

زندگی خیلیامون درگیر مشکلاته..

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خوب ..سعی کن به پدر ومادرت حس خوب بدیبهت اعتماد کننخیالشون از بابت تو راحت باشهبا رفتارت بزار مط ...

ممنون که محبت میکنین و جواب میدین اما چی بگم درمورد خودم؟ رفتارام خیلی عجیب به نظر رسیده تا حالا چیکار کنم؟ مشکلی ندارم؟

ممنون که محبت میکنین و جواب میدین اما چی بگم درمورد خودم؟ رفتارام خیلی عجیب به نظر رسیده تا حالا چیک ...

و اینکه حس میکنم مامان بابام منو یه آدم بدرد نخور و اضافی میدیدن! از رفتارشون کلا میگن این هیچ آدم درست حسابی تو اطرافیانش نیست ژن درست و حسابی نداره! میدونین چی میگم آخه میگن ما چرا بچه آوردیم بدون همفکری یا چیزی همش میگن ماجرا بچه اوردیم

ممنون که محبت میکنین و جواب میدین اما چی بگم درمورد خودم؟ رفتارام خیلی عجیب به نظر رسیده تا حالا چیک ...

نه بابا چرا فکر میکنی رفتارات عجیبه..این حس رو اطرافیان و محیط بهت القا کردن...اونا یا بلد نیستن چطور با یک نوجوان تو سن بلوغ رفتار کنن و یا حوصله ، انرژی ندارن..

همش خودت دو مقصر ندون

اونا هم از نظر روحی روانی ممکنه مشکلاتی داشته باشن که تو ازشون خبر نداری

آن روز که سقف خانه ها چوبی بود! گفتاروعمل درهمه جا خوبی بود! امروز بنای خانه ها سنگ شده! دلها همه با بنا هماهنگ شده!

بی خیال بابا

درگیرحرفاشون نشو فکر کنی بخوای به همه رفتاراشون واکنش نشون بدی دیوونه میشی

گفتم که اونا هم نمیدونن دارن‌چکارمیکنن

تو به فکرخودت باش پسرخوب بحث نکن

سرت رو باچیزهاییکه گفتم گرم کن

درس ..یه حرفه..کلاس متفرقه 

اکثر عصرها تو کلاس و ورزش و ...تا جایی که میشه خونه نباش

تفریح و فوتبال و شادی در حد اعتدال

خیلی از پدر مادرا بدترن واللا 

من دیدم تو اطرافیانم 

نمیدونم باید چیکار کنم مشکل از کیه واقعا

مشکل از هر دو،طرفه

اونام نمیدونن چطور با یک نوجوان برخورد کنن

شما هم انگار  لجبازی میکنی 

یکم به حرفای معقولشون بیشتر توجه وگوش کن

حل میشه

شما اول از همه باید اون خطای خود.... ترک کنی... 

من تو کلینیک های روانپزشکی و بیمارستان روان درمانی خیلی هارو دیدم که بخاطر این عمل دچار اختلالات روانی شدیدی شدن... 

تو سن و سال شما نوجوون خیلی با پدر و مادر بحث دارن... که اکثرش هم الکی... چون درک درستی از دنیای هم ندارن... 

حتما باید بری مشاوره برای بهبود روابطت با خانواده... مامانم اگر تونستی ببر