2777
2789
عنوان

خانواده شما خونه و ماشین دارن🤔🤔

178 بازدید | 14 پست

ما مستاجریم، ماشین نداریم، وسایل خونه هم نداریم یعنی مبل، تخت تلویزیون اینا نداریم ،  بااین گرونیا هم دیگه هیچوقت نمیتونیم بخریم الان شکممون هم بزور سیر میکنیم، منم کار آنلاین راه انداختم و مشتری ندارم.

رابطمم با همه چند ساله قطع کردم، نه دوستی، نه فامیلی، نه آشنایی.

کاش زودتر بمیرم دیگه خسته شدم این زندگی از اول همین بود تا ابدهم همینه

از بس همه آشناها و فامیل و... وضع مالیشون خوب بود و ما سر و وضع زندگیمون داغون بود هیچوقت کسی نیومد خونمون و رفت و آمدی نداشتیم.

خانواده من تو این سی سال زندگی خونه و ماشین و وسایل خونه نتونستن بخرن از این به بعد که دیگه عمراااا

کسی هست مثل من باشه و خانوادش مستاجر باشن و ماشین نداشته باشن بعد از سی سال؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادرم خونه دارن اما ماشین نه خودم خونه ماشینو دارم خدا رو شکر بعد از دوسه سال ازدواج تونستم وسایلمو تکمیل کنم و..عزیزم خودت نمیتونی بری سرکار؟انشالله جور میشن

آره من شرایطم مثه شماست

ولی نامزد کردم بهتر شدم کارام داره بهتر پیش میره دارم پیشرفت میکنم

ولی هیچ وقت نگفتم خسته شدم و کاش بمیرم و اینجور حرفا

کلا امید به زندگیم بالاست😁😂

لایک نکن دوستم🌱

انلاین شاپ روبیخیال 

ی مهارت یادبگیر برو دستیار ی ارایشگر شو درعوض رایگان بهت ی مهارتو یاد بده کارکنی جاش مث کوتاهی مو

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.