2777
2789
عنوان

مردهیزچشم چران

112 بازدید | 11 پست

سلام خانوماشبتون بخیرمن 28سالمه اونقدر هاهم بدنیستم

ولی وقتی باشوهرم بیرون میرم اون فقط زن های دیگه رونگاه میکنه کل بدنشون رونگاه میکنه،من واقعاازاین موضوع خیلی ناراحت میشم دیگه حالم اززندگیم بهم میخوره😔😢

بخدامن موقعیت های زیادی برام پیش اومده ولی یبارسرموبالانمیگیرم به طرف نگاه کنم

دوتاهم بچه دارم ازهمون اول بخاطرشون سوختم وساختم

توروخداراهنماییم کنین چیکارکنم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون چشمانش سیراب نشده 

هرکاری کنی باز تشنه هستش 

وقتی که باهات رابطه برقرار می کنه 

همش به فکر اون افرادی که در خیابان و ... دیده 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

هیچ کاری نمیشه کرد ولی احتمال داره فقط چشمش هیز باشه من میشناسم آدم هایی که وفادارند ولی چشماشون و ک ...

من اگه یکم موهام بیرون باشه زودمیگه موهاتوبزارتومن اگه بخام بایه فروشنده دوتاکلمه اضافه چیزبپرسم زودیه چیزی میگه دعوا(بحثی) شروع میکنه ولی خودش بازنا میگه میخنده همش برمیگرده ازپشت به زنانگامیکنه 😢😔منی که کل زندگیموبراش گذاشتم

حالانمیدونم چیکارکنم

من اگه یکم موهام بیرون باشه زودمیگه موهاتوبزارتومن اگه بخام بایه فروشنده دوتاکلمه اضافه چیزبپرسم زود ...

میفهمم سخته ولی یا باید با خودش صحبت کنی یا با یه آدم عاقل. اگه مشکل این باشه می‌تونه خودشو اصلاح کنه.

میفهمم سخته ولی یا باید با خودش صحبت کنی یا با یه آدم عاقل. اگه مشکل این باشه می‌تونه خودشو اصلاح کن ...

به خودش چندباربازبان بی زبانی گفتم اصلاتاثیرنداره وقتی میگم پیش من یکم رعایت میکنه بعدبازمیکنه کارهاشو

حتی پیش پدرومادرم هم کرده جوری که تابلواوناهم متوجه شدن

این کاراش باعث میشه منم رفتارم عوض بشه

به خودش چندباربازبان بی زبانی گفتم اصلاتاثیرنداره وقتی میگم پیش من یکم رعایت میکنه بعدبازمیکنه کارها ...

چی بگم والا شوهر شما نمی‌فهمه دیگه. ولی شما سعی کن کمکش کنی.