2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم

107 بازدید | 9 پست

بچه ها من دلیل اصلیم کنار مشکلات دیگه ای ک بود برای طلاقم این بود ک تو گوشی نامزدم دیدم ک نامزدم به یه پسر هم جنس گرا که لباس و ارایش زنونه داشت پیام داده بود و قربون صدقش رفته بود و کلی منتشو کشیده بود!!پیامها هم برای خود نامزدم بود ک به اون داده بود بعدشم پاک کرد پیامهارو به زور

اقدام کردم برای جدایی و طلاق 

ولی عذاب وجدان دارم حالم خوب نیست الان داشتم اس ام اسای قبلمونو میخوندم اصلا دغونم

مشاورم رفتیم

ولی میخوام بدونم شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟خیلی بیرحم برخورد نکردم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تصمیم گرفتی جدا شی دیگه هی فلش بک نزن حالتم بدتر کنی دیگه

اگه همجنس گرا بوده دیر یا زود علاقش رو هم بهت از دست میداده

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

وقتی تصمیم گرفتی جدا شی دیگه هی فلش بک نزن حالتم بدتر کنی دیگهاگه همجنس گرا بوده دیر یا زود علاقش رو ...

یه هم چین پیامی به نظرت یعنی هم جنس گراس؟؟دارم داغون میشم همش میگم نکنه عجله کردی،ولی هیچ اعتمادی ندارم بهش با چیزی ک دیدم

یه هم چین پیامی به نظرت یعنی هم جنس گراس؟؟دارم داغون میشم همش میگم نکنه عجله کردی،ولی هیچ اعتمادی ند ...

اخه یجور تاپیک زدی که انگار صددرصد مطمعئنی و به روی شوهرت آوردی و اونم تایید کرده😑

وقتی مطمئن نبودی چرا درخواست طلاق دادی خب؟

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

بیرحم چیه؟یعنی خودت بدت نمیومد که باهاش زندگی کنی و همبستر بشی؟درحالیکه با همجنس خودشم هست؟حالم بهم ...

چرا دقیقا چندشم میشد ازش !!بعد ایمکه پیامهارو دیدم یکم به روش نیاوردم تحمل کردم دیدم نمیشه حتی باهام روبوسی و سلام میکرد چندشم میشد این اخریا

اخه یجور تاپیک زدی که انگار صددرصد مطمعئنی و به روی شوهرت آوردی و اونم تایید کرده😑وقتی مطمئن نبودی ...

نه مطمئنم که برای خودش بوده ولی خودش ک گردن نگرفت گفت برای دوستم بوده به من گفته که به اون طرف پیام بدم ک داشت زر میزد!!بعدم به زور گوشیو گرفتو پاک کرد پیامارو!نه میگم مثلا شما هم چنین چیزی میدیدی چه فکری میکردی راجب نامزدت؟چون همش به من عذاب وجدان داد و گردن نگرفت مطمئنم برای خودش بوده 

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4