2777
2789
عنوان

شوخی خانواده

198 بازدید | 13 پست

دوستان جدیدا که پدرم بازنشسته شده بیشتر اعصابم و خورد می کنه😑

بچه که بودم تا ۶ سالگی موهای من هیچوقت به شونه هام نمی رسید

مامانم مدام کوتاهش می کرد

منم عاشق موهای بلند دیگه از اون تایم از کوتاهی مو بیزارم

بابامم می دونه 

دفعه قبل به من ‌گفت یک جا اگهی دیدم موهای دراز و می خرن واقعا بهم برخورد و هرچی بود گذروندم

امشب هم دوباره گفت واقعا هم دلم شکست هم اعصابم بهم ریختم من با هر سختیه موهام و دوست دارم که بلنده

(تا انتهای کمرنه)

یا اینکه چند روز گیر داده چرا ناخن هات بلنده

ناخن طبیعی خودمه نه کاشت زدم نه لاک 

و چون انگشت هام کشیدس و ناخن که بلند می شه از کاشت هم ظاهرش قشنگ تره

واقعا زمانی ای که خونه ام اعصاب برام نمونده

بعد اداهایی در می اره که من واقعا دچار عصبانیت شدید می شم😒

تو بعضی مسائل هم تفکر قدیمی داره😭

منم تا کلاس ۱۱ و ۱۲ موهام کوتاه بود ‌ . لباس پسرونه میپوشیدم اکثرا .  ناخنهامم‌کوتاه  بدون هیچ ارایشی .  با اینکه  دورو بریام پوهاشون بلند بود و ارایش و ...داشتن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار بری خونه شوهربا پدیده ای به نام مادرشوهر مواجه بشیبعد میفهمی تو مخی بودن یعنی چی

وای نه

واقعا من مشکل اعصاب پیدا کردم

حداقلش مادرشوهر و دیر به دیر می بینی

منم تا کلاس ۱۱ و ۱۲ موهام کوتاه بود ‌ . لباس پسرونه میپوشیدم اکثرا . ناخنهامم‌کوتاه بدون هیچ ارایش ...

علاقه هر فرد یک جوره 

ولی می دونه حساسم و تکرار می کنه

یا مامانم دقیقا کارهایی که هر روز تکرار می کنم انجام نده و دقیقا انجام می ده😑

چاره‌ای نیست باهاش کنار بیا.

بابای منم همینه. من ازدواج کردم بعداز چند روز رفتم یه دقیقه خونشون. هی میگه این تلویزیون چرا فلانه. گوشی منو ببین چشه.

میگم من حوصله این کارا را ندارم. ولم کن بابا. پاشدم زود اومدم خونه خودم🤕

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

خب طبیعتاً حق داری ،شکاف نسل ها هست دیگه ولی برای اینکه خیلی اذیت نشی به این فکر کن که بعضی از والدین خیلی شدیدتر و بیشتر اذیت می‌کنن .شما این موقعیت رو ی فرصت ببین که تحملت رو ببری بالاتر 

پدرت ی حرفی زد و تموم شد .اون حرف به خودی خود به شما آسیب نمیزنه که شما خودت اون حرف رو خنجر می‌کنی میزنی به خودت .بشنو و بگذر و رو زندگی خودت تمرکز کن 

این حرفا که من میگم عمل بهش واقعا سخته ولی میشه 

علاقه هر فرد یک جوره ولی می دونه حساسم و تکرار می کنهیا مامانم دقیقا کارهایی که هر روز تکرار می کنم ...

دیگه کنار بیا . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چاره‌ای نیست باهاش کنار بیا.بابای منم همینه. من ازدواج کردم بعداز چند روز رفتم یه دقیقه خونشون. هی م ...

بابای منم چند ساله گوشی هوشمند براش خریدیم

مدام به من می گه قبض و بریز

فلان مقدار کارت به کارت کن

بهش می گم گوشی داری نت داری خودت انجام بده یاد بگیری

اما همیشه منتظر منه

هرموقع هم می گم انجام نمی دم

فرداش می اد می گه پول و زدی؟

مامانمم هر سری می گه حالا این بار و بزن تو 

این بار و انجام بده

چرا باید موهام و کوتاه کنمچون بابام دوست داره؟

نمیدونم .

ولی  محلش نده .  بگو  دیگه نمیخرن موی بلندرو .

خب طبیعتاً حق داری ،شکاف نسل ها هست دیگه ولی برای اینکه خیلی اذیت نشی به این فکر کن که بعضی از والدی ...

مثلا اون سری سعی کردم فراموش کنم

دوباره امشب تکرار کرد

الان هم بگذرم

سه روز دیگه می گه نمی خوایی موهات و بفروشی؟

به خاطر رفتار مامانم تو بچگی 

من واقعا دلم نمی خواد موهام و کوتاه کنم

مثلا اون سری سعی کردم فراموش کنمدوباره امشب تکرار کردالان هم بگذرمسه روز دیگه می گه نمی خوایی موهات ...

بهش بگو پدرجان من قصد فروشش رو ندارم هروقت خواستم قبلش اعلام میکنم 

یا مثلاً بزن به شوخی بگو شما موهاتو هرماه که کوتاه می‌کنی بچسبون به هم تا بلند بشه بعد اقدام به فروش کن .یا مثلا بگو من شنیدم فولیکول مو میخرن نمیخوای بری مرکز کاشت تمام فولیکولاتو بفروشی ؟ 

اگر تاثیر نداشت دیگه کلا بیخیال شو و نشنیده بگیر 

زندگی آنقدر سخته و بازی های مختلف داره که این حرفا توش گمه