2777
2789
اگر واقعا دوستش داری میدونی مرد زندگیت میشه چهل رو ب نیت ازدواجت زیارت عاشورا بخون تو این چهل روز اگ ...

اخه به خاطر درسم فرصت ندارم

نمیدونم چرا حس درونیم میگه سرنوشتم با ایشونه 

شما چیزی حس نمیکنی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ بخادت میاد جلو یا از حرفاس تابلوعه

طرف چند سال با یکی نامزد بوده عاشقش بوده ولی دختره گفته نه اونام زدن بهم الان هرچی بهش میگن زن بگیر میگه نمی‌خوام 

سال ۱۴۰۱ دفتر خاطراتشو خوندم بازم عاشق نامزد سابقش بود ولی الان دیگه نمی‌دونم خانوادگی میگن بیا از دوباره بریم خواستگاریش میگه نه

اخه به خاطر درسم فرصت ندارمنمیدونم چرا حس درونیم میگه سرنوشتم با ایشونه شما چیزی حس نمیکنی؟

حس درونی ادما بهشون دروغ میگه ک بیشتر وارد رابطه گناه بشن، کسی بخوادت میاد خواستگاری خودش نخوادت هم همیشه سرکارت میزاره ازت سواستفاده میکنه مبادا مواظب ارزش هات باش دختر خوب شبت خوش

ادم ی کتابو ۲ بار نمیخونه سر همینم میگه ن

چرا اتفاقا ادم یه کتابو چند بار میخونه هر کیی گفته چرت گفته

من خودم یه کتابو سه چهار لار میخونم چون داستانش قشنگه و همه اینجورن

چرا اتفاقا ادم یه کتابو چند بار میخونه هر کیی گفته چرت گفتهمن خودم یه کتابو سه چهار لار میخونم چون د ...

دختری

ما پسرا حوصله. و ... نداریم شما دغدغتونو و فشاری ک روتونه رو با ما مقایسه میکنید؟

من کتابو نصفه هم نمیتونم بخونم چرا چون مغزم درگیره

دختریما پسرا حوصله. و ... نداریم شما دغدغتونو و فشاری ک روتونه رو با ما مقایسه میکنید؟من کتابو نصفه ...

همین طرف که میگم خیلی کتاب میخونه کلا یه سمت اتاقش قفسه کتابه بعضی وقتا که اونجارو تمیز میکنیم میگه من این کتابو خیلی دوست داشتم چند بار خوندمش تو هم برو بخونش 

حس درونی ادما بهشون دروغ میگه ک بیشتر وارد رابطه گناه بشن، کسی بخوادت میاد خواستگاری خودش نخوادت هم ...

من تا به حال نه با کسی رل زدم نه میزنم و نه اهل روابط نادرست بودم و هیچ رابطه ای رو هم غیر ازدواج قبول ندارم.

منظورم ام حس ازدواجی بود 

شب شما هم بخیر عزیز