2821
2789
عنوان

من مریض شدمhpv

5367 بازدید | 150 پست

سلام خانما

شوهرم زگیل  تناسلی داشت رفت دکتر براش آزمایش نوشت 

منم زفتم دکتر تست پاپ اسمیر و زگیل برام انجام داد

الان جواب آزمایش اومد

از من عددش ۴۵

از شوهرم ۳۳-۶۸

تروخدا بگین چیکارکنم از شدت ترس دست راستم میلرزه

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

راه درمان چیه؟؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

دکتر میگه بهت دیگه 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر میکنن که درمان نیست ! 

یکی از آشناها قهوه گانودرما دکتربیز رو مصرف میکرد درمان شد 

اونم صد در صد نیست برای همه افراد جواب نمی‌ده ! 

کاربر آقا😊 تاپیکام در راستای افزایش آگاهی در مورد روابط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دکتر میگه بهت دیگه

باید فردابرم 

الان گفتم شاید کسی تجربه داره

راستو دروغشو نمیدونم،یه نفر تو تاپیک تنبلی تخمدان گفته بود اصلاح سبک زندگی انقدر برای بدن خوبه که زگیل تناسلی و از بدن خارج میکنه

تو که نیستی با دلم تک و تنها میشینم چشمای قشنگتو لای ابرا میبینم ؛ یادمه اون شب سرد اون شب پر غم و درد ما ز هم دور میشدیم آسمون گریه میکرد..

زائده ی پوستی هم داری؟ یا فقط ویروسش؟

نه هیچگونه علائمی ندارم

ولی شوهرم داره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792