2777
2789
عنوان

پریود نشدن

77 بازدید | 10 پست

کلاس ۹ ام پریود شدم واسه اولین بار، اولاش خونریزیم انقدر شدید بود نوار بهداشتی پاسخگو نبود، بعد از اون یعنی کلاس دهم تا الان که ۱۸ سالمه یبارم درست و منظم پریود نشدم ۲ الی ۳ ماه یکبار پریود میشم با خونریزی نرمال

۲ تا دکتر که ازمایش  و سونوگرافیمو دیدن گفتن همه چیت اوکیه، چند وقت پیش هم که واسه سونو رفتم دکتر اونم گفت سالم سالمی هیچیت نیست که باز به دکتر نشون دادم اونم گفت چیزی نیست مشکلی نداری قرص گیاهی داد فعلا بخورم ببینم چی میشه

ولی خیلی ناراحتم همه بهم میگن بچه دار نمیشن اینجور ادما ، ادم دلش میشکنه💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مراجعه کن طب سنتی و کانال سیاهدونه داخل ایتا 

فکر میکنم از غلظت خون باشه 

بعدشم مشکل حادی نیست انشالله بچه دارم میشی عزیزم 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

۱۸ سالته داری به بچه فکر میکنی؟دیوونه

بابا چههه ربطی داره خب حسه بدیه دیگ کلا انگار یه عیبه با اینکه هر دکتری میبینه جواب ازمایشو اینارو میکه سالمی مشکل نداری

بابا چههه ربطی داره خب حسه بدیه دیگ کلا انگار یه عیبه با اینکه هر دکتری میبینه جواب ازمایشو اینارو م ...

خیلی ربط دارههههه

مشکلی نداری🤐 خیلیا اینطوری هستن

مثل زن عموی من

دو تا هم بچه داره

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
😭😭💔💔💔

چرا انقدر نگرانی ؟

همه چی دست خداست بخواد بچه بده ب همسر حضرت ابراهیم تو هشتادسالگی میده نخواد بده هم ب من ۲۳ساله نمیده

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

خیلی ربط دارهههههمشکلی نداری🤐 خیلیا اینطوری هستنمثل زن عموی مندو تا هم بچه داره

خدایی

من که بچه نمیخوام اصلا با پسری ام حرف نمیزنم حتی ولی کلا حس‌بدی میگیرم این حرفو میشنوم😭😂راهی. واسه فوری پریود شدن ندارین؟ نمیخوام عید باشه

خداییمن که بچه نمیخوام اصلا با پسری ام حرف نمیزنم حتی ولی کلا حس‌بدی میگیرم این حرفو میشنوم😭😂راهی. ...

اگه حس بدی میگیری بهشون بگو بدم میاد از این حرف

من هنوز بچم‌ و مجردم. این چه حرفیه بهم میزنید؟ ضمنا پریود شدن یه مسئله خصوصیه. مگه من تایم پریودی شما رو میدونم ؟

نه راهی نمیدونم واقعا

ولی میدونم این مشکلی که میگی، مشکل نیست. چون شبیه تو دیدم چند نفر

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه