2777
2789
عنوان

جاری دار شدم

180 بازدید | 23 پست

ولی ما تو عقدشون نبودیم . برادر ها با هم مشکل دارند.

خونه پدر شوهر ولی احتمالا همو ببینیم ولی چه وقت نمی‌دونم

دیدم چ رفتاری نشون بد

از من خیلی بزرگتره بچه داره از ازدواج قبلی

اینارو گفتم که بدونید دیگه جشن نمیگیرند و همین جشنشون بوده 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

بگیر شلاقش بزن 😂

خب قراره چه رفتاری باشه در حد سلام و احوال پرسی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خودت باش .گرم بهش سلام بده صمیمی نشو تو دعوا دخالت نکن تو آشتی دادنشون هم بی خیال باش

اگه  مادرشوهر با اون گرم بگیره منو نادیده چی

ما هم تو عروسی برادر همسرم نبودیم 

برادرها ناراحت بودن از هم

خیلی محترم و خوشرو باش اختلاف اونا ربطی با ما خانوما نداره فردا خوب میشن با هم،خانوما خراب میشن.همینطور که همسر من و برادرش آشتی کردن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
ما هم تو عروسی برادر همسرم نبودیم برادرها ناراحت بودن از همخیلی محترم و خوشرو باش اختلاف اونا ربطی ب ...

اگه زنش خشک بود چی من ضایع نشم؟من کلا گرم میگیرم با همه

بازم بی خیالی طی کن .

نمیشه آخه فکر کن تو یه خونه  تورو نبینن.شوهرمم اعتراض کنه احتمالا بگن اون جدیده و...چی بگه سوهرم؟

ما هم تو عروسی برادر همسرم نبودیم برادرها ناراحت بودن از همخیلی محترم و خوشرو باش اختلاف اونا ربطی ب ...

من کاری ندارم میگم من گرم نگیرم اون خشک باشه کلاس بزاره

نمیشه آخه فکر کن تو یه خونه تورو نبینن.شوهرمم اعتراض کنه احتمالا بگن اون جدیده و...چی بگه سوهرم؟

سنت چنده؟ که درگیر این خاله زنک بازی و حرف و حدیث های .برای من که سر سوزنی مهم نیست