2777
2789
عنوان

پیکمی نبودم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 71 پست
من خیلی کسی رو نمیشناسم ولی تو بگو بیان اگه میشناسیدرسته موضوع تاپیک یه چیزه دیگه ست ولی محتوا خیلی ...

منم نمی شناسم 

میشناختم که میآوردم تا صبح بخندیم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و پسر کت شو میده بهش میگه بپوش بهت نمیاد این پارتی وجلف بازی ها

و زودتر از پارتی میزنن بیرون 😂

پسره هم اگه سیگار نکشه نمیشه

همیشه درحال سیگار کشیدن بود

وایی یه بار تو یه رمانی دختره لنز میزاشت که زیبایی چشم های رنگیش و بپوشونه و دختره حسود داستان دست انداخت تو چشمش لنزش و در آورد فکر کنم تو بعضی رمان های دیگه هم بود 😂

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
یه قهوه بخورمبریم تاپیک بچه ها رو بیاریم

باشه راحت باش تاپیک خودته😁🌹

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
و زودتر از پارتی میزنن بیرون 😂پسره هم اگه سیگار نکشه نمیشههمیشه درحال سیگار کشیدن بودوایی یه بار تو ...

شتتت این نویسنده ها از روی هم کپی میکردن

مثل تحقیق های ما تو دانشگاه خخ

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
یه قهوه بخورمبریم تاپیک بچه ها رو بیاریم

عزیزم مرسی تگم کردی تو تاپیک ها

دیگه خودشون میدونن بیان یا نه دیگه زیاد بگیم میترسم نینی یار گیر بده 

بازم ممنون 

شتتت این نویسنده ها از روی هم کپی میکردنمثل تحقیق های ما تو دانشگاه خخ

دقیقا همه ش کپی شده بود شده بودن الگوی همدیگه

عزیزم مرسی تگم کردی تو تاپیک هادیگه خودشون میدونن بیان یا نه دیگه زیاد بگیم میترسم نینی یار گیر بده ...

باشه عزیزم

من برم فعلا

بعد میام

جلوی آینه ایستادم ونگاهم افتاد به لب های قلوه ای وچشم های رنگیم چقدر زیبا بودن

دستمو بردم لای موهای خرماییم 

وتوآینه به خودم بوس فرستادم

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

جلوی آینه ایستادم ونگاهم افتاد به لب های قلوه ای وچشم های رنگیم چقدر زیبا بودندستمو بردم لای موهای خ ...

همیشه هم میگفت لباسم با چشم های رنگیم هارمونی خاصی داشت😂

همیشه هم میگفت لباسم با چشم های رنگیم هارمونی خاصی داشت😂

😅😅یکی تو 

میگفتن

موهامو دید و خودشو گم کرد

انگار پسره پشم ندیده تا حالا

کاربر جدید نیستم بارها بدلیل سیاسی تعلیق شدم هرکتاب یک چراغ روشن به سوی جهانی دیگر است تانری تورکه یار اولسون معلم

😅😅یکی تو میگفتنموهامو دید و خودشو گم کردانگار پسره پشم ندیده تا حالا

وای وای بیشتر چیزی که استفاده می‌شد پوزخند و نیشخند و زهرخند و تلخ خند و کوفت خند و درد خند ... اونموقع فکر میکردم این کلمات رو مخه الان میبینم درست فکر میکردم 😂