2777
2789
عنوان

پیکمی نبودم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 71 پست
یعنی همههه ی اینا رو گذاشته بودم 😂تنها فرقش این بود که دختره به جای شمال با پسره رفت یه جای دیگه و ...

خب تو ارزانی نوشتی الان بلیط وسفر وخارج گرونه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بیشتر رغیب هایی عشقی کیا بودن صمیمی ترین دوست آقا پسر رمان مون که مثل چشماش بهش اعتماد داشته ول ...

دقیقا یا ترک میکنه یا با یه دختر جیغ جیغوی بقول دختر تو رمان سرتاپا عملی ازدواج میکنه 😁

بعد شخصیت اصلی یکسره درحال کل کل با پسرا بود ولی از نظرش بقیه دخترا درحال حسودی و حرص خوردن و جلب توجه بودن و این همیشه با یه برق لب کل خاندان بقیه دخترا رو میخرید آزاد میکرد😏

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
دقیقا یا ترک میکنه یا با یه دختر جیغ جیغوی بقول دختر تو رمان سرتاپا عملی ازدواج میکنه 😁بعد شخصیت اص ...

برق لب خدا بگم چیکارت کنه دل دردشدم از خنده

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خب تو ارزانی نوشتی الان بلیط وسفر وخارج گرونه

کلن رمان های اینشکلی فاجعه بودن 

اصلا چطوری موقع خوندنش لذت می‌بردم نمیدونم 😅

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
برق لب خدا بگم چیکارت کنه دل دردشدم از خنده

همیشه میگفت تمام آرایشم یه برق لب و ضد آفتاب بود برای بی روح به نظر نرسیدن خط چشم هم کشیدم و رژ گونه هم زدم

و اون دختره که معمولا شخصیت اصلی مرد رو میخواست معمولا رژ قرمز میزد و دختره شخصیت اصلی با تعجب میگفت رژ قرمز و غلیظش

واییی اونجا رو یادم اومد که دختره رژ پر رنگ میزد پسره میگفت خودت پاک میکنی یا به روش خودم پاکش کنم 🤣🤣🤣🤣

دقیقا یا ترک میکنه یا با یه دختر جیغ جیغوی بقول دختر تو رمان سرتاپا عملی ازدواج میکنه 😁بعد شخصیت اص ...

یادمون رفت بگیم همه دخترا م موهای تا باسن داشتن لخت وزیر نور برقی بورقی میشده

یا تو پارتی فرار میکنه ته باغ 

صدای کلف پسر دختر کش میاد اینجا چیکار میکنی تو تاریکی

بدبخت داشته سیگار میکشید دختر داستان اومده

بعد فرداش تو شرکت همون پسره واسه استخدام میره یهو دستاش یخ میکنه

همون چشا

همون صدا

همون لب

همون اخم

همیشه میگفت تمام آرایشم یه برق لب و ضد آفتاب بود برای بی روح به نظر نرسیدن خط چشم هم کشیدم و رژ گونه ...

اعوووو اینجا نقطه اوج داستان بود

یادمون رفت بگیم همه دخترا م موهای تا باسن داشتن لخت وزیر نور برقی بورقی میشدهیا تو پارتی فرار میکنه ...

عقققققق 🤣🤣🤣🤣🤣

نزدیک صد تا رمان با این محتوا خوندم

معمولا هم ته باغ یکی مست بود و گیرش می‌آورد میخواست به زور ببوسش پسره سر می‌رسید کتک میزدش

عقققققق 🤣🤣🤣🤣🤣نزدیک صد تا رمان با این محتوا خوندممعمولا هم ته باغ یکی مست بود و گیرش می‌آورد میخ ...

آره با اون هیکل بدنسازش دختر مظلوم قرصه مون رو نجات میده

اعوووو اینجا نقطه اوج داستان بود

تازه تو سن کم ازدواج میکردن و با یه نگاه پیروزمندانه به دخترای مجرد نگاه میکردن و دست شوهرشون و محکم تر میگرفتن ( فکر کنم زنایی که فکر میکنن فقط خودشون شوهر کردن و شوهرشون از آسمون افتاده و همه دنبال شوهر اینان همچین رمان هایی رو هنوز میخونن ) 

ای ای ای اونجایی که میگفت در یک لحظه با دنیای دخترانگیم خداحافظی کردم وایییی چقدر سم بودددد

آره با اون هیکل بدنسازش دختر مظلوم قرصه مون رو نجات میده

و دختر مظلوم و پسر ندیده تو بازوهای تنومند پسر داستان گم میشد😂

یعنی اگه این تاپیک پر بازدید بشه

از دست بچه هایی نی نی سایت باید ازخنده زمین گاز بگیریم

بگیم بیان هان؟

یعنی اگه این تاپیک پر بازدید بشهاز دست بچه هایی نی نی سایت باید ازخنده زمین گاز بگیریمبگیم بیان هان؟

من خیلی کسی رو نمیشناسم ولی تو بگو بیان اگه میشناسی

درسته موضوع تاپیک یه چیزه دیگه ست ولی محتوا خیلی طنزه😂

و دختر مظلوم و پسر ندیده تو بازوهای تنومند پسر داستان گم میشد😂

و پسر کت شو میده بهش میگه بپوش بهت نمیاد این پارتی وجلف بازی ها