2777
2789
عنوان

پیکمی نبودم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 71 پست
به خداهمینههه😂بعد دختره حرص پسره رو با یکی از دوستای پسره در می‌آوردویلای شمال که ۲۰ نفری میرفتن که ...

غیرتی بازی و سیلی و مزه خون رو تو دهنم احساس کردم 

خخخخخخخخ

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من ۳ تاییش رو خوندم بعد ۲ جفت (😂) ازشون خوش و خرم زندگی می‌کردن و به راحتی به هم ابراز علاقه میکردن ...

وایییییی بعد چند سال با پسر یا دختر کوچولوش برمیگرده و به پسره نمیگه بچه اونه حتی اجازه توضیح هم نمیدادن به پسره فقط جمع میکردن میرفتن خارج 🤐

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییییی بعد چند سال با پسر یا دختر کوچولوش برمیگرده و به پسره نمیگه بچه اونه حتی اجازه توضیح هم نمی ...

مردم از خنده واییی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
خخخخ چه سمی رمان آششتت

بیشتر رمانای ۹۸ ایا اینجوری بود

واقعا پشیمونم چند سال از نوجوونیم و اینجوری هدر دادم🤕

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
وایییییی بعد چند سال با پسر یا دختر کوچولوش برمیگرده و به پسره نمیگه بچه اونه حتی اجازه توضیح هم نمی ...

😂

آره بعد هم یه روز اتفاقی چشم تو چشم میشن که ۲ حالت داره 

دختره میگه این بچه ات نیست درحالی که بچه کپی پسره اس

یا بچه زبون باز می‌کنه میگه این بابااست که عکسشو نشون میدادی 😭😂

غیرتی بازی و سیلی و مزه خون رو تو دهنم احساس کردم خخخخخخخخ

اونجارو یادم رفت که معمولا دختره رو میدزدیدن معمولا هم کاره رقیب عشقی بود پسره به خاطرش کتک میخورد🤣🤣

بیشتر رمانای ۹۸ ایا اینجوری بودواقعا پشیمونم چند سال از نوجوونیم و اینجوری هدر دادم🤕

وای الانم همینه 

یعنی اون سیلی رو جوری با آب تاب تعریف میکنن

دختررمان خون میشن دلشون غش بره سیلی بخورن

مردم از خنده واییی

الان میخندیم اونموقع من کلی عشق میکردم با رمان

خاک تو سرم که مغزم با چرت و پرت پر شده بود تحت تأثیرش ده تا رمان نوشتم همه همینجوری فاجعه خداروشکر هیچوقت ندادم کسی بخونه 😂😂😂

اونجارو یادم رفت که معمولا دختره رو میدزدیدن معمولا هم کاره رقیب عشقی بود پسره به خاطرش کتک میخورد🤣 ...

وای خدا مردم از خنده تو روح نویسنده

الان میخندیم اونموقع من کلی عشق میکردم با رمانخاک تو سرم که مغزم با چرت و پرت پر شده بود تحت تأثیرش ...

واویلا بده بخونیم حیف میشه ها خخ

😂آره بعد هم یه روز اتفاقی چشم تو چشم میشن که ۲ حالت داره دختره میگه این بچه ات نیست درحالی که بچه ک ...

واییی🤣🤣🤣

بعد تازه همه هم مشتاق برگشت خانم با بچه شن و هیچکی نمیگه تاحالا کجا بودی

با چند سال وقفه به خانواده خوشبختشون ادامه و وسعت میدن 😂🙏🏻🙏🏻

وای الانم همینه یعنی اون سیلی رو جوری با آب تاب تعریف میکنندختررمان خون میشن دلشون غش بره سیلی بخورن

بعد همیشه هم به خاطر سیلی گوشه لبشون پاره میشد😂

اونجارو یادم رفت که معمولا دختره رو میدزدیدن معمولا هم کاره رقیب عشقی بود پسره به خاطرش کتک میخورد🤣 ...

حالا بیشتر رغیب هایی عشقی کیا بودن صمیمی ترین دوست آقا پسر رمان مون که مثل چشماش بهش اعتماد داشته ولی در خفا الناز. و میخواسته

و برای همیشه کشور رو ترک میکنه آخرش

واویلا بده بخونیم حیف میشه ها خخ

یعنی همههه ی اینا رو گذاشته بودم 😂

تنها فرقش این بود که دختره به جای شمال با پسره رفت یه جای دیگه و به جای فرار به خارج کشور با یه بچه با دو بچه رفت 🤣🤣🤣🤣🤣

خدایی فازم چی بود نمیدونم 😂😂