2777
2789
عنوان

پیکمی نبودم ولی

695 بازدید | 71 پست

تو تاپیک قبلیم نگران بودم که پیکمی باشم چون مامانم این کلمه رو واسم استفاده کرده بود وقتی تحقیق کردم دیدم اصلا اینجوری نیستم .

بعد معنیش و به مامانم گفتم گفت آره پس تو پیکمی نیستی معنیش و نمیدونستم .

ولی ذهن من و درگیر کرده بود الکی 😑😂

خواهشا وقتی معنی یه کلمه رو نمیدونین استفاده نکنین 🙏🏻

پیکمی یعنی کسی که همجنس خودش رو جلو جنس مخالف خراب میکنه و فقط میخواد به چشم جنس مخالف بیاد

مثلا تو جمعی که پسرا باشن از آرایش زیاد همجنس خودش ایراد میگیره و میگه واایی تو چقدر آرایش میکنی من فقط یه ضد آفتاب میزنم ( خیلی رومخن) 

خلاصه که الکی قضاوت نکنین🌱

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .

چه مامانی داری😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چه مامانی داری😂

آره هرچی تو اینستا میبینه استفاده میکنه 😅🤦🏻‍♀️

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانت بچه های دانشگاه ما رو ندیده

وای دغدغه دانشگاه رو گرفتم الان 😂

و فقط هم برای دختر استفاده نمیشه

دقیقا دختر پسر نداره بعضی پسرا هم هستن رفیقاشون و تخریب میکنن جلو دخترا 

این رمان هایی که یه زمانی میخوندیم و اکثرا تو تصادف ماشین پنج تا پسر بودن و پنج تا دختر همیشه و همش تا چشمشون به طرف میوفتاد دعوا میکردن با دوستاشون وای وای نمونه قدیمیشه

این رمان هایی که یه زمانی میخوندیم و اکثرا تو تصادف ماشین پنج تا پسر بودن و پنج تا دختر همیشه و همش ...

هر5تا یکی رو میخواستن خخ

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

همیششهههه هم شخصیت اصلی چشم رنگی بود تو آینه واسه خودش بوس میفرستاد چشمک میزد 

دقیقاهمشون جفت میشدن😂

تو روح رمان آ

همه بوس واسه خودشون تو آینده فرستادن رفتن سر قرار

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
همیششهههه هم شخصیت اصلی چشم رنگی بود تو آینه واسه خودش بوس میفرستاد چشمک میزد

آره بدبخت پاک و نجیب و سر به زیر اما 

زبون دار

هارمونی خاصی هم داشت......

تو روح رمان آهمه بوس واسه خودشون تو آینده فرستادن رفتن سر قرار

بعد همیشه تو بغل پسره بود ولی آخرش پسره میگفت تو با بقیه دخترا فرق داری

تازه همه دخترای دور و ور پسره لباس یه وجب میپوشیدن🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️