2777
2789
عنوان

من دیگ نمیتونم

193 بازدید | 15 پست

بچه ها دو ماه شد بعد از اون رفتم تو رابطه با یه آدم ۱۰ از ۱۰ ولی از فکرم نرفت ک نرفت زدم اونو بلاک کردم گفتم گناه داره دیگ وابستم نشه.. دارم دیوونه میشم رفتم زیر یه پست با پیج فیک تگش کردم گفتم دلم برات تنکه نمیدونم فهمید منم یا نه ولی جوابی نداد چه کنم هی میرم دایرکتش مینویسم پاک میکنم یکی واقعا کمکم کنه 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بدون سوگواری برای اولی میری سراغ دومی میشه این ☹️

آره روزای اول خودمو قوی نشون دادم اصلا برام مهم نبود اصلانم فکر برگشت بهشو نداشتم ولی بعد دو ماه دیگ نمیتونم...

متاسفانه طرفم خیلیم خوب بود برا اینکه اینو فراموش کردم رفتم با اون ولی نشد ک نشد

میکم اشتباه ترین کارو در حق خودت میکنی حتی بخوای فراموش کنی

به نظرم بیخیال شو خودتو سرگرم کارای مختلف کن یادت میره کم کم

میکم اشتباه ترین کارو در حق خودت میکنی حتی بخوای فراموش کنیبه نظرم بیخیال شو خودتو سرگرم کارای مختلف ...

من نظر خودم اینه تا کامل از طرف متنفر نشم تا کاری نکنه ک من ازش بدم بیاد از فکرم نمیره ک نمیره..🥲😂میگم برم پیامش بدم نهایتم رید بهم دیگ بیخیالش میشم

چقد بگذره عادت میکنم ینی؟😭

حدودا دو سه ماه بايد تحمل كني عزيزم ❤️

هر جور كه ميتوني خودتو خالي كن 

گريه مياد ، گريه كن

دلت بيرون ميخواد، برو بيرون 

دوست داري عكساشو نگاه كني بشين نگاه كن 

تو اين دو سه ماهم هر روز يجوري يه روز خوبي يه روز ناراحتي يه روز افسرده ايي يه روز عصبي  ولي جلو احساساتتو نگير ميگذره

حدودا دو سه ماه بايد تحمل كني عزيزم ❤️هر جور كه ميتوني خودتو خالي كن گريه مياد ، گريه كندلت بيرون مي ...

عکساشو ک اصلااا نمیتونم سمتشون برم چون بدتر میشم پیمامونم پاک کردم شمارشو پاک کردم ۲ ماهه ک گذشته ولی من روز به روز بدتر میشم میدونی چون خودم رفتم.. ولی بعدش پشیمون شدم ولی باز بهش پیام ندادم با پیج فیک رفتم دعوامون شد باز ولی نمیدونم فهمید منم یا نه