2777
2789
عنوان

تورو قرآن یه لحظه بیایین

917 بازدید | 124 پست

سر یه موضوعی مادر شوهرم باهام قهره سه چهار ماهی میشه نرفتم خونشون اونم حتی یه زنگ به من نزده یا حتی حال بچه هامو نپرسیده!

درعوض فامیلای شوهرم خیلی خیلی میخوانم و احتراممو دارن و همیشه زنگ میزنن و حال و احوالپرسی میکنن. مثن خاله هاش و زن داییش و عمه شوهرم خیلی خیلی خوبن.

حالا امروز گفتم بیا جمعه بریم خونه خالت و داییات سری بزنیم. درجا گفت اگه مادرم میخواست بیاد چی؟!؟

گفتم مگه اون باهام قهر نیس؟؟ گفت نه هر روز میگه بچه هارو بیار! گفتم چه ربطی به من داره؟؟ تو این چند ماه حتی یکبار زنگ نزد یا پیامی نداد درصورتی که خودشونم  مقصر اون قضیه بودن. البته ثابت شد که اونا مقصرن.

چن روز پیشم سرکتاب بازکردم گفت خانواده شوهرت دشمنتن و هرلحظه میخوان بهت ضربه بزنن!!

حالا موندم روز جمعه برم یا نه؟؟ شوهر ساده دلم خیلی بحرف مادرشه شانس من!

یعنی شاید بخواد با شما بره

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم وقتی دیدیش سلام علیک کن ولی سر سنگین باش زیاد محل نده تا خودش به حرف بگیرتت

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

عزیزم همینکه 3 ماه اجازه داده با مادرش قهر باشی پس خیلی هم به حرف مادرش نیست.  

ببین نمیشه تا اخرش قطع رابطه کرد گلم اما بشین خودت حساب کتاب کن دوری ازشون برات بهتره یا تحمل کردنشون . ارامش خودت و شوهرت و بچه هات رو در نظر بگیر . 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه