2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مدرسم نمونه س ولی بهت بگم با این حال تا استرسه وارد نشه هیچی باورت میشه؟ 🥲 از بیستم که نمیریم میخوام استارت بزنمممم خرررخونیو شروع کنم

درسم خوبه ها

ولی خب ببین اگه از اول بخونم چقد میترکونم دیگه🤌🏻

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

من خوابم خیلی کمه 

12 شب که میخوابم 

4 صبح بیدارم

4  و نیم شروع میکنم

تا 12 شب، این وسط تایم استراحت و گوشی کار کردنم و یه چرت بعد از ظهر و غذا خوردنم هست

که ساعت درس خوندم میانگین 13 ساعت میشه

هیچ اپلیکیشنی هم روی گوشیم ندارم همه رو حذف کردم پینترست اینستا یوتیوب واتساپ ایتا، کل گوشیم یه گوگل ئه که برای تایم استراحتم میام اینجا، یه موزیک پلیر، با چند تا برنامه درسی مثل هدف پلاس و پادرس و... 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

من خوابم خیلی کمه 12 شب که میخوابم 4 صبح بیدارم4 و نیم شروع میکنمتا 12 شب، این وسط تایم استراحت و گ ...

پسمام آفرین رشتت چیه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

من خوابم خیلی کمه 12 شب که میخوابم 4 صبح بیدارم4 و نیم شروع میکنمتا 12 شب، این وسط تایم استراحت و گ ...

هدف پلاس چجور برنامه ای هست؟ 

آفرین موفق باشی🌱🤍

نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍  ‌

هدف پلاس چجور برنامه ای هست؟ آفرین موفق باشی🌱🤍

مرسی گلم

یه برنامه اس صبح که بیدار میشی واردش میشی ساعت بیدار شدنت رو ثبت میکنه، البته از ساعت 5 صبح به بعد ثبت میکنه مثلا من بیدار که میشم باید نیم ساعتی صبر کنم ساعت 5 شه بعد وارد شم

بعدش برنامه درسی که اون روز میخوای بخونی با ساعتش رو وارد میکنی، اخر شب اگه انجام داده بودیشون ثبتش میکنی، دیگه با توجه به ساعت مطالعه ات و تعداد تستت و ساعت بیدار شدنت رتبه بندی میشی، توی لیگ درس خوندنش با توجه به امتیازت رتبه بندی میشی، یه برنامه اس که حس رقابت طلبیت رو افزایش میده سعی میکنی ساعت مطالعت بره بالا که بیای جز نفرات برتر

مرسی گلمیه برنامه اس صبح که بیدار میشی واردش میشی ساعت بیدار شدنت رو ثبت میکنه، البته از ساعت 5 صبح ...

چندمی؟ من ده تجربیم. مدرست چیه؟ اسم برنامه؟ 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

چندمی؟ من ده تجربیم. مدرست چیه؟ اسم برنامه؟

دوازدهمم، تیزهوشان

اسم برنامه هدف پلاسه، یه لگوی مشکی نارنجی داره تقریبا