2777
2789
عنوان

اگه پدرمایه دار دارین قدرشو بدونین🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
ادم نباید بخاطر فقر پدرش خجالت بکشه نباید بکشه نباید.موافق نباش شما.اون مرد غیرت داره شرف داره

کجای حرفم گفتم خجالت بکشه ولی چرا فوری احساساتی میشین به پولدارام هیت میدین مگه هر کی فقیره حتما باشرفه ؟ پولدارای شریف هم کم نیس که خیره کارآفرینی میکنه کلی کارگر داره و باعث میشه همون کارگر حقوق ببره خونش . 

کجای حرفم گفتم خجالت بکشه ولی چرا فوری احساساتی میشین به پولدارام هیت میدین مگه هر کی فقیره حتما باش ...

میدونی چرا با شرفه؟؟؟؟چون بجای نشستن تو خونش با دست خالیش کار میکنه بی هیچی کار میکنه احساس مسوولیت داره.من نگفتم پولدارا بی شرفن توام کاسه داغتر از اش نشو.خیلیا هستت تا فقرو میبینن میشینن گوشه خونه زنو بچه براشون مهم نی شرف ندارن بگن زنو بچمون گشنه ان خرجی میخوان.ریپ نزن حوصله ندارم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجای حرفم گفتم خجالت بکشه ولی چرا فوری احساساتی میشین به پولدارام هیت میدین مگه هر کی فقیره حتما باش ...

پولدار باعث نمیشه کارگر نون ببره خونش،خدا روزیشو میده،تا خدا نخواد اون پولدار هم روزی نداره.

پس یروز کارگر نره سر کار ببینم چجور روزی میاد خونش حرفات مال این دوره زمان نیس

چیه؟پولداری؟شوهر منم گنج قارونو داره تو پول داره خفه میشه،من هم پولو تجربه کردم هم فقرو.واسم‌نسخه نپیچ.

اهان یعنی فک میکنی پولدار نشسته تو خونش که پولدار شده این چه تفکرات فقیرانه ای هس

چی میگی بابا چرا چرتو پرت میگی؟؟؟مشکل جلو جلو حرف دراوردن داریا.دیگه جوابتو نمیدم

چیه؟پولداری؟شوهر منم گنج قارونو داره تو پول داره خفه میشه،من هم پولو تجربه کردم هم فقرو.واسم‌نسخه نپ ...

بحث پولداری یا فقیر بودن کسی نیس بحث اینکه تا یکی میگه پراید دارم بکی پیداش میشه بگه تو با شرف تر از اونی هستی که بنز داره این تفکرات که پولدارا آدمای خوبی نیستن و هر کی فقیره خوبه استباهه وگرنه فقیر دیدم زن میبرد تو باغ صابکارش

بحث پولداری یا فقیر بودن کسی نیس بحث اینکه تا یکی میگه پراید دارم بکی پیداش میشه بگه تو با شرف تر از ...

نمیفهمی ریپ نزن یعنی چی؟اووووو بحثو بکجا کشوندی اقا ولمون کن