2777
2789

کسی که آشناست از لحاظ خانواده اش و پسره خیالتون راحته ادمای درستی هستن ، وضعیت مالی معمولی خونه نداشته باشه ولی درآمدش خوبه اختلاف سنی کمتر

یکی دیگه که سنش بالاتره پولداره ،ولی هیچ شناختی از خانواده اش نداری ...

من برای خودم این معیارو گزاشتم ک فرد مقابلم حتما خونه داشته باشه  ،خانوادم ولی براشون مهم نیست و خواستگار اولی کاملا مورد تاییدشونه 

منم میگم اولی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

راجع به دومی بیشتر تحقیق کن اگه به حد  اولی رسید  تو این دوره زمونه رفاه بیشتر رو انتخاب کن . یه مورد دیگه تا وقتی با کسی زیر یک سقف نرفتی یا مراوده طولانی مدت و نزدیک نداشتی از دور  شناختی نگو خیلی درسته. انسانها عجیب غریبن

با اینکه خیلی پول پرستم اولی،مگر اینکه با دومی اشنا بشم اونم خوب باشه

درحال آشنایی هستم تا اینجا خوب بوده چیز بدی ازش ندیدم  

مامانم ولی کلا دیدش به غریبه ها بده  

راجع به دومی بیشتر تحقیق کن اگه به حد اولی رسید تو این دوره زمونه رفاه بیشتر رو انتخاب کن . یه مور ...

منم همینو میگم ، مادرم انرژی منفی میفرسته ، ما وضعمون معمولی میگه چرا باید این اقا با دختر پولدار ازدواج نکنه؟ 🤦🏻‍♀️ 

چجوری تحقیق کنم ؟ این اقا مستقیما به خودم گفتن یکی دوماه در حد اشنایی نه دوستی ، صحبت کنیم بعد با خانواده مطرح کنیم  

منم همینو میگم ، مادرم انرژی منفی میفرسته ، ما وضعمون معمولی میگه چرا باید این اقا با دختر پولدار از ...

یکی دو ماه آشنایی خوبه ولی بعد که رسما اومد خاستگاری شش ماه بیشت. رفت و آمد کنید و پرس و جو هم با آقا هم با خانواده ایشون