2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه امروز ساعت پنج برا کمیته بهزیستی نیس؟ ننوشتخ بود افراد عادی

امروز برای مدد جوها . پنج روز دیگه بقیه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

من کد ستاره 500 ستاره 1463 رو می زنم جواب نمیده 😑 عضو کمیته امداد هستیم و امروز توی اخبار گفت فقط برای نهاد های حمایتی کمیته و بهزیستی واریز می شه نمی دونم اپلیکیشن شما رو نصب کنم 

من کد ستاره 500 ستاره 1463 رو می زنم جواب نمیده 😑 عضو کمیته امداد هستیم و امروز توی اخبار گفت فقط ب ...

اگه شمارو نصب کردی درست بود به منم میگی؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
اره بزار نصب کنم ببینم چی میشه نتیجه اش رو بهت میگم 🌹

ممنونم عزیزم